PDA

View Full Version : Where do you run wires in your custom box?



Raisedin305
10-16-2005, 06:38 PM
Hey I was wondering where everybody here that has made their own custom box where do you run your wires? I see some people run them through the port like myself but I wanted to know how else you run it (maybe i get some ideas).

squeak9798
10-16-2005, 06:39 PM
Either with a terminal cup.

Or drill a hole, run the wire through it and seal it up real well with caulk.

danteBirosel
10-16-2005, 06:42 PM
drilled a hole with a drillbit and caulked that mothersuckre real well. Thickkkkkkk thick thick caulk will do.

no need to be wasting money on terminal cups. Too much work. :)

flakko
10-16-2005, 06:42 PM
i like using terminal cups because of the "plug and play" factor but when i dont have the time or money, i drill a hole.

flakko
10-16-2005, 06:45 PM
Thickkkkkkk thick thick caulk will do.


use white caulk. Brown sux

Raisedin305
10-16-2005, 06:48 PM
I was thinking of drilling a hole in the back of the box to run the wires out but im afraid of having an air leak.

Raisedin305
10-16-2005, 06:50 PM
i like using terminal cups because of the "plug and play" factor but when i dont have the time or money, i drill a hole.I was also thinking of taking the terminal cups that came with my eBay boxes and use them on my box. The hole to cut out for the terminal cups is pretty easy right?

SSS 18734
10-16-2005, 06:52 PM
I was also thinking of taking the terminal cups that came with my eBay boxes and use them on my box. The hole to cut out for the terminal cups is pretty easy right?

Thats what I did. A jigsaw will make short work of it.

squeak9798
10-16-2005, 06:56 PM
I was thinking of drilling a hole in the back of the box to run the wires out but im afraid of having an air leak.


A mentally challenged monkey with ADHD could caulk up the hole good enough that it doesn't leak.

Raisedin305
10-16-2005, 07:06 PM
A mentally challenged monkey with ADHD could caulk up the hole good enough that it doesn't leak.
:laugh:

406er
10-16-2005, 11:23 PM
terminal cup. takes me 1 minutes to cut the hole and install it. and makes removal easyer

baseballer1100
10-16-2005, 11:25 PM
Will a hole thats not sealed make that big of a differnce? i mean thats what i did but its not that big

406er
10-16-2005, 11:43 PM
will make some diff, might make a wisteling noise.

SAG3
10-17-2005, 02:26 AM
terminal cup for me

Chevyaudio
10-17-2005, 02:29 AM
i like a good set of terminal cups that use banana plugs.

DbRufus1234
10-17-2005, 09:14 AM
or u could drill a hole big enough to put a brass bolt through then cut the head off the bolt and put a washer and a washer and a nut on both sides of the box and then put the wire on the bolt and another washer and nut to tightin it together, kinda hard to follow but if u need a pic ill draw u one