PDA

View Full Version : HU CD Playing Problem



Decado
09-25-2005, 04:29 PM
Hey, for some reason the past 2 days, on my Kenwood KDC-x679 when there is even the slightest scratch on a cd it starts playing really fuzzy and stuff (sounds just like a bad burn). No, it's not a bad burn, it's happened on several bought cd's. Anyone know what's goin on? Am i going to have to have it fixed?

Decado
09-26-2005, 02:57 AM
Anyone?

ToyTundra
09-26-2005, 04:49 PM
I have a similar problem Long version (http://www.caraudio.com/vb/showthread.php?t=117990)

short version: my eclipse did the same thing, i put in a lense cleaning CD, two days later it worked. Now it's hit and miss...

United radio (www.unitedradio.com) will fix it for a $94 minimum.

Decado
09-27-2005, 12:06 AM
Ya, now mine is working, i dunno wtf is up with it.

ToyTundra
09-27-2005, 12:09 PM
I think it's possesed. I'm going to see Father Gill.

Decado
10-03-2005, 03:30 AM
Ok, so my HU is still doin it, seems to be hit or miss if the cd is going to work or not. Should i try getting a cleaning cd or would that not solve the problem?

ToyTundra
10-03-2005, 05:10 PM
The lense cleaner got mine from zero reading to hit and miss.

There was a thread on here about a cleaner ruining a HU though. For me it was worth the risk...

Decado
10-04-2005, 01:05 AM
The lense cleaner got mine from zero reading to hit and miss.

There was a thread on here about a cleaner ruining a HU though. For me it was worth the risk...

Ya, that's why i was wondering if i should use that or not, anyone else have any input?