PDA

View Full Version : just got my 860mp in today...doesn't eject!



anthongy817
09-01-2005, 09:54 PM
well the pioneer p860mp i bought off a member came in today...installed it and it powered all good. Tried the eject...faceplate didnt even move. I can hear it trying to open, but it just wont move.

has anybody experienced this? I can't seem to find a way to manually remove the faceplate...

PhatTonyDeMarco
09-01-2005, 09:56 PM
Someone said, and I know it sounds stupid, but just knock the face in a bit (smack it.) He said it happened to him and worked, suggested it to someone, and it worked.. I dont know the properties behind it, but hit that ****.

anthongy817
09-01-2005, 10:07 PM
well i just messed with it as mcuh as i can physically....hit it, pushed it, and pulled it. nothing seems to work...

turnstylez18
09-01-2005, 10:13 PM
man u know that same thing happened to me with my deck...too bad hitting it didnt work for u...i really dont know...just keep on trying...something might magically happen..it worked for me

anthongy817
09-01-2005, 10:14 PM
man u know that same thing happened to me with my deck...too bad hitting it didnt work for u...i really dont know...just keep on trying...something might magically happen..it worked for me

how hard are you hitting it?

i just used 2 fingers and tapped it hard...

chinny
09-01-2005, 10:17 PM
no man use your palm, hit it hard it wont break. trust me ;)

anthongy817
09-01-2005, 10:20 PM
no man use your palm, hit it hard it wont break. trust me ;)

ok if it breaks...you're paying for it.

jp :D

ill go give it a try now...

anthongy817
09-01-2005, 11:23 PM
YES!! finally got it to work...and not because of the hitting.

found out one of my screws i used to mount the cd player was keeping the motorized gear from moving...=] all is good now!

chinny
09-01-2005, 11:25 PM
YES!! finally got it to work...and not because of the hitting.

found out one of my screws i used to mount the cd player was keeping the motorized gear from moving...=] all is good now!

rofl! nice job man, awasome HU u got !

3.5Max6spd
09-02-2005, 08:16 AM
YES!! finally got it to work...and not because of the hitting.

found out one of my screws i used to mount the cd player was keeping the motorized gear from moving...=] all is good now!

lol...good

TwistedMovistar
09-02-2005, 09:41 AM
haha i was the one that said hit it:) glad you got it to work. it is a very nice hu.

just remember, if you press the button, you hear the sound but nonthin moves, put yo pimp hand on it while saying i'm rick james bish!!!