PDA

View Full Version : pioneer.. 98 mustang



_DjScrew_
08-30-2005, 11:46 PM
my friend has a 98 mustang and is trying to put a pioneer 7700mp in. the dash kit was already in, becuase he had a jvc previously. well he got it all hooked up and it getting absolutely no sound. can you guys help me out?

Randy Savage
08-30-2005, 11:48 PM
Did he hardwire it?

Make sure all speaker wires are connected properly- make sure you aren't shorting out any of the speakers.

_DjScrew_
08-30-2005, 11:51 PM
not hardwired. the wiring harness had been previously purchased, becuase he had a jvc hu in there. i checked over if for him, and i don't see anything wrong. i figured you guys could help out. thanks for the quick reply

Randy Savage
08-30-2005, 11:52 PM
All of the speakers were working?

If you have a DMM, test out each speaker.

_DjScrew_
08-30-2005, 11:53 PM
yea all speakers worked on the previous deck

_DjScrew_
08-31-2005, 10:27 AM
need some help guys, anymore ideas?

KaeZoo
08-31-2005, 10:46 AM
Most Mustangs, even without the Mach systems, have factory amps. If it's not bypassed you may have to turn the factory amp on. Make sure the blue/white wire in your harness is hooked up to the deck's remote output.

PhatTonyDeMarco
08-31-2005, 10:49 AM
As previously stated, check your speaker wires with a DMM.

Justin89T
08-31-2005, 01:23 PM
Most Mustangs, even without the Mach systems, have factory amps. If it's not bypassed you may have to turn the factory amp on. Make sure the blue/white wire in your harness is hooked up to the deck's remote output.


i dont' know 'bout the first statement, but the one about turning on the factory amp is absolutly correct. that would be my first guess as to the problem :)

_DjScrew_
08-31-2005, 03:32 PM
the 1 wire not connected :) thanks guys, he is supposed to come by tonight. i'll let you know how it goes. thanks again

_DjScrew_
08-31-2005, 05:38 PM
well scrap that, i guess he got robbed last night :/ they took the cd player and amp but not subs.

9512ds
08-31-2005, 05:41 PM
well scrap that, i guess he got robbed last night :/ they took the cd player and amp but not subs.


ouch...

AVSTANG02
08-31-2005, 05:59 PM
Mother ****er's didnt even let him get the **** working.

_DjScrew_
08-31-2005, 06:41 PM
i thought it was funny.. i told him last night.. just take it out dude, or take off the faceplet or ur gonna get jacked. and he called me a lil bit ago lol

_DjScrew_
08-31-2005, 06:42 PM
i shouldnt say funny tho, ironic? i know i wasn't happy when i got robbed.

93 saturn sl2
08-31-2005, 07:35 PM
If he has the mach system get the scosche factory amp kit for the car, I installed it with a new HU in my friends mustang with the mach 460 and everything works great.