PDA

View Full Version : Making my first ported box ?



El_dorado
08-20-2005, 01:34 AM
Ok ppl I will be making a ported box for my subs, my external dimme. are 38" wide by 14.5" height and 16" in depth,, My question is, I will like to tune it to 35hz or a bit lower are these dimme ok ? my subs are HX2 12 "punch series dvc 4 ohms will this be ok ??? in order to be on the right step......

2-hx2 12"dvc
1051s 2 channel amp at 4 ohms 1050rms

creater
08-20-2005, 01:41 AM
sounds good....16" deep...that should be good enough

davidfre21
08-20-2005, 01:42 AM
good luck :)

El_dorado
08-20-2005, 01:50 AM
do you knowabout how many cubes I might have after port and sub displacement ? do u think I'll be ok thanks

El_dorado
08-20-2005, 01:54 AM
Ok at this time I'm using bass box pro 6 but I'm kinda newbie so that's why I'm trying to make sure ,,,the port about how long should I make it ? 13" long and how wide I know I'll be using a side wall for port