PDA

View Full Version : what box?



4runnercrazy
08-08-2005, 11:28 PM
what box would you put with these?

http://www.sonicelectronix.com/item_5118.html

ra4u2nv
08-08-2005, 11:33 PM
How much power will they have and what do you want out of them?

4runnercrazy
08-08-2005, 11:34 PM
about 300-400 RMS w/ a http://sonicelectronix.com/item_365.html

ra4u2nv
08-08-2005, 11:39 PM
How much space do you have available?

ra4u2nv
08-08-2005, 11:41 PM
I would say go ported but it all depends if you have the space available. They need a lot of airspace. What vehicle are you putting them in?

4runnercrazy
08-08-2005, 11:43 PM
i want to conserve on space but its the back of a 4runner

so as small as possible but plenty of room

PhatTonyDeMarco
08-08-2005, 11:48 PM
Well... put them in a ported box... Are you trying to get SPL or SQ out of them?

4runnercrazy
08-08-2005, 11:49 PM
Sq

4runnercrazy
08-08-2005, 11:51 PM
o alsoif you could give the appx. measurement on how wide it would be that would b awesome

PhatTonyDeMarco
08-08-2005, 11:55 PM
You need more than width.. For SQ you should tune low. Go for around 25Hz. Its gonna be a nice big box though. If you just want SQ though, you should build a sealed box. Common chamber ~ 7cuft box... Depends how much space you actually have though, and want to use. Those things can do well in a small, or large, sealed box. So do some measuring tomorrow on the space you would use, and get back to use.