PDA

View Full Version : Kenwood Excelon 859 faceplate problem



john galt
07-03-2005, 12:02 AM
My first post - I hope to start out with as bizarre a post as possible.

I've had a used 859 for over 1.5 years and have loved it. Two days ago, the faceplate display would not turn on. The HU functions beautifully, but no display. In a brilliant move, I reset the unit, thinking I'd surely fix everything - I forgot about the code (which requires the display to enter it, of course) - doh!

It's been so long since I entered the code, I have no recollection of how the display is laid out or what the prompts are. The manual just tells me what buttons do what, but I can't remember what the display looks like. Theoretically I should be able to enter it in blind if I know the steps, but I need someone that owns one or who is familar with excelons to help me out. I'm pissed that the display is shot, but I'd be happy if the unit remained functional. Any ideas about the code entry sequence?

jsloan10
07-03-2005, 12:10 AM
You're screwd, sorry.
See how much it would be to fix at an authorized repair shop.
See if a new Kenwood excelon would cost less then repairing the old one.

The screen going dark is most likely a burned out light in the face plate, which here in Canada costs around 100 bucks to get fixed.

john galt
07-03-2005, 12:27 AM
zoinks. I'm still hoping someone knows the code entry sequence. I know my code, but I just can't see the display to know that I've entered the right numbers.

I'll call Kenwood this week.