PDA

View Full Version : anybody have a panasonic head unit????



ronnorth10304
06-25-2005, 01:38 AM
Hey, I have a panasonic head unit (CQ 5110u) and I was wondering if anyone could help me figure out what one of the pigtailed RCA jacks do. I know the longer Pigtailed RCA is my sub output, but I have a shorted pigtailed RCA and I am wondering what those do. I am hoping that they are a aux input, but when I bought the head unit it was open box and the posted specs didn't have aux input. I can not locate any info for this unit and I am hoping somebody can tell me what they do.
Thanks.

P.S. I can't just go and try as I have a broken arm and I have no way to pull the head unit out with 1 hand

btmorris972
06-25-2005, 01:43 AM
i have a panasonic hu with 3 preouts. mine are labeled

ronnorth10304
06-25-2005, 01:44 AM
maybe that's what it is, mine aren't labeled there are front and rear preouts that are connected directly to the head unit, then there's the sub out, then there's the unknown RCA's

GemaRastem
06-25-2005, 01:51 AM
if you have sub, front and rear out, then I'm sure the unknown is aux in

PhatTonyDeMarco
06-25-2005, 01:51 AM
i have a panasonic hu with 3 preouts. mine are labeled

Same thing with mine...

Slody4Futbol
06-25-2005, 01:52 AM
yeah... if you change from source does it say AUX on the screen? if so then yes... aux-input... if not... changer/DSR input

ronnorth10304
06-25-2005, 01:57 AM
I dunno I just came across the manual online and it says the 5110 doesn't have aux in. I hope they're wrong, I really want aux in, it has changer control anybody know where to get a changer adapter for this thing?

brendan_121212
06-25-2005, 02:02 AM
I have one in my John Deere combine. It is wicked awesome.

btmorris972
06-25-2005, 10:09 AM
my panasonic has an aux in the front for my md player

_DjScrew_
06-26-2005, 08:35 PM
mine has 3.. maybe 4 also.. and they are labeled