PDA

View Full Version : bracing or not



djjdnap
06-15-2005, 09:15 AM
Dont know if i need to brace this box or not.

ANd if i do how should i go about it?

It pretty much looks like this, not the same dimensions of course.

http://www.reaudio.com/html/images/de_2.gif

btnhfan
06-15-2005, 10:27 AM
How much power?

djjdnap
06-15-2005, 12:22 PM
2000watts

btnhfan
06-15-2005, 12:25 PM
Build the box first and see if it flexes at all.

rippinitup7
06-15-2005, 12:37 PM
brace it. takes what?....10 extra minutes to do?

djjdnap
06-15-2005, 12:37 PM
coo, it shouldnt, but u never know.

bcarpenterfhl
06-15-2005, 06:11 PM
brace it. takes what?....10 extra minutes to do?

it can be a b1tch to calculate displacement, then make up for it (for some people that is). i'd definitely recommend a reinforced baffle.

cjjackson85
06-15-2005, 06:14 PM
As said above just double baffle, bracing won't be necessary...