PDA

View Full Version : Alpine ERA-G320?



SixthFloorFreak
06-01-2005, 03:49 PM
i scored one of these for $40...it has the normal scratches and such, but appears to be in great working and decent cosmetic condition.

did i get hurt, providing that it works? anyone ever used one of these? comments, suggestions, etc?

cjj2d
06-02-2005, 12:13 AM
I have one of those, it is not installed right now. But I love it. Especially if you are good at tweaking out the freqs. Use the 14band mode for the most out of it.

DARKHART
06-05-2005, 12:56 PM
That's really a great piece of equipment and it has several modes that you can use depending on your setup. I used it in my Acura Legend setup a few years back and was very pleased with it's performance.
The only complaint I had was that one day the unit just died and the repair shop that I took it to could not get any repair info on it from Alpine......so now it just sits in the closet until I decided to send it out of state to an Alpine repair place...... :D :D :D