PDA

View Full Version : box size?



4xGmc
05-29-2005, 12:43 PM
ok im working on the box in my s-10 the box is for 2 2001 model armaggedon 10s the box plans i came up with gives me 1.88 cubes before sub displacement will that be enough for my subs?

94CamryBumpin
05-29-2005, 02:22 PM
i don't know...will it?

4xGmc
05-29-2005, 03:58 PM
Well thats the question at hand. I thought someone with maybe a lil bit of insight would answer. But i bow and give props for the amount of brain power it must have taken to wright the post above. Much enlightenment my freind !!

the_noob
05-29-2005, 04:15 PM
Well thats the question at hand. I thought someone with maybe a lil bit of insight would answer. But i bow and give props for the amount of brain power it must have taken to wright the post above. Much enlightenment my freind !!

http://www.koveaudio.com/b-sealed_box.pdf

DFW40
05-29-2005, 04:44 PM
On average most tens will do well in that size enclosure if it is sealed. But you really need to check with the manuf. to be exact.

4xGmc
05-29-2005, 05:21 PM
thanx for the info i had already searched the kove site but they didnt have a listing for my subs mine are older than the 1's on the site but givein the new subs size its sounds like it will work i just wanted to check and make sure 1st ty agn