Closed Thread
Results 1 to 5 of 5

Reload Thread: I have a problem with my system

  1. #1
    tj'sProbe's Avatar
    tj'sProbe is offline Senior VIP Member



    Join Date
    Sep 2004
    Location
    ny
    Posts
    250
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    I have a problem with my system

    When i close my trunk my cd player skips. But if i open my trunk then everything is fine. I dont know if the port cant move air fast enough with the trunk closed or what but can i get some ideas?



    1995 Pontiac Bonneville SE
    Car audio-
    Deck Stock delco with 7 band eq
    Front Speakers Phoenix Gold TX5.0COMP 5-1/4"
    Component Amp Profile CA200
    Rear Speakers 6x9 Cerwin vega hed's
    Subwoofer (2) Pioneer TS-W1500SPL
    Sub Amp Profile AP1200
    Subwoofer box 3.4 cubic feet tuned to 32 hz
    Performance upgrades-
    ZZP ER rockers, ZZP Powerlog v2, Raven extreme muffler, Waterpump underdrive pulley,
    CAI (riced piped and 9 inch K&N) PB. 15.1@93




  2. #2
    squeak9798's Avatar
    squeak9798 is offline Banned



    Join Date
    Jun 2004
    Location
    USA
    Posts
    26,300
    Post Thanks / Like
    Images
    16
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: I have a problem with my system

    The problem is too much vibrations. With the trunk lid open, you are releasing most of the sound pressure from inside the vehicle, decreasing the SPL inside the cabin, causing less vibration. With the trunk closed, you are simply too loud and vibrating the hell out of the CD player, causing it to skip.

    Simply solution is to not turn it up as loud, or buy a new CD player that has better shock absorption abilities.




  3. #3
    tj'sProbe's Avatar
    tj'sProbe is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Sep 2004
    Location
    ny
    Posts
    250
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: I have a problem with my system

    welll that ***** i want to keep my stock radio. Do the pioneer cd players have good shock adsorbers.



    1995 Pontiac Bonneville SE
    Car audio-
    Deck Stock delco with 7 band eq
    Front Speakers Phoenix Gold TX5.0COMP 5-1/4"
    Component Amp Profile CA200
    Rear Speakers 6x9 Cerwin vega hed's
    Subwoofer (2) Pioneer TS-W1500SPL
    Sub Amp Profile AP1200
    Subwoofer box 3.4 cubic feet tuned to 32 hz
    Performance upgrades-
    ZZP ER rockers, ZZP Powerlog v2, Raven extreme muffler, Waterpump underdrive pulley,
    CAI (riced piped and 9 inch K&N) PB. 15.1@93

  4. #4
    iceteebone's Avatar
    iceteebone is offline Banned



    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Michigan
    Age
    29
    Posts
    37,876
    Post Thanks / Like
    Images
    7
    Mentioned
    3 Post(s)

    Re: I have a problem with my system

    Quote Originally Posted by tj'sProbe
    welll that ***** i want to keep my stock radio. Do the pioneer cd players have good shock adsorbers.

    pioneer is decent, but my eclipse has never once skipped, and will play just about any cd.




  5. #5
    tj'sProbe's Avatar
    tj'sProbe is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Sep 2004
    Location
    ny
    Posts
    250
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: I have a problem with my system

    ok thank you



    1995 Pontiac Bonneville SE
    Car audio-
    Deck Stock delco with 7 band eq
    Front Speakers Phoenix Gold TX5.0COMP 5-1/4"
    Component Amp Profile CA200
    Rear Speakers 6x9 Cerwin vega hed's
    Subwoofer (2) Pioneer TS-W1500SPL
    Sub Amp Profile AP1200
    Subwoofer box 3.4 cubic feet tuned to 32 hz
    Performance upgrades-
    ZZP ER rockers, ZZP Powerlog v2, Raven extreme muffler, Waterpump underdrive pulley,
    CAI (riced piped and 9 inch K&N) PB. 15.1@93

Closed Thread

Similar Threads

  1. Need A New System
    By rockford666 in forum General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 03-27-2005, 03:49 PM
  2. problem problem problem
    By Mataes in forum Head Units
    Replies: 1
    Last Post: 12-04-2004, 12:05 PM
  3. Noise Problem...
    By Ray21 in forum Amplifiers
    Replies: 3
    Last Post: 11-17-2004, 05:29 PM
  4. help newb with compleat system
    By badly in forum General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 10-31-2004, 09:34 PM
  5. Building a new system, RE XXX
    By avs20 in forum Subwoofers
    Replies: 8
    Last Post: 09-25-2004, 06:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts

1e2 Forum