Closed Thread
Results 1 to 4 of 4

Reload Thread: question for zane

  1. #1
    jeffrich21's Avatar
    jeffrich21 is offline Member



    Join Date
    Jan 2002
    Location
    greenville nc
    Age
    46
    Posts
    45
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    question for zane

    i have engine nosie i cant get rid of .i rewire the whole system and it is still there example:when i turn off the radio i get apop then i get some kind of feed back that fades out when i turn my heat on the engine nosie gets louder. if you have any know what may be my problem please help me out.i drive a 94 mits diamante.

    thanks
    jeff



    jr




  2. #2
    stones's Avatar
    stones is offline Senior member



    Join Date
    Dec 2001
    Location
    Sask
    Age
    37
    Posts
    2,154
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Its all sounds like a bad amp ground to me.
    Take the negative wires from your amps and find a different place to ground them. Ive seen people drill holes in their trunk so they can bolt the ground wires directly to the frame of their cars, but that usually isn't necessary, just try and find something thats directly connected to the frame of the car.




  3. #3
    Registered's Avatar
    Registered is offline Member



    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Alabama
    Posts
    82
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    :nods: 99% probability it's a bad grounding.




  4. #4
    Matt's Avatar
    Matt is offline Member



    Join Date
    Dec 2001
    Location
    Long Island NY
    Posts
    85
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    also just to add maybe something you coulda over looked, you did run the RCA's and power lead away from each other. But chances are you got a bad ground




Closed Thread

Similar Threads

  1. question for zane
    By jester73440 in forum Subwoofers
    Replies: 1
    Last Post: 03-01-2002, 02:20 PM
  2. question for zane
    By jester73440 in forum Amplifiers
    Replies: 0
    Last Post: 02-28-2002, 07:40 PM
  3. question for zane
    By Unregistered in forum Subwoofers
    Replies: 8
    Last Post: 02-26-2002, 04:15 AM
  4. Question for the gurus...
    By Unregistered in forum General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 01-15-2002, 07:07 AM
  5. PPI + 12w6 ? for zane.
    By MinionStax in forum Subwoofers
    Replies: 6
    Last Post: 12-15-2001, 12:04 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum