Closed Thread
Results 1 to 2 of 2

Reload Thread: Amp turns on but no output to the sub....

  1. #1
    luvinthebass's Avatar
    luvinthebass is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Middle of Iowa
    Age
    30
    Posts
    10,436
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Icon8 Amp turns on but no output to the sub....

    Everything is wired correctly but no output comes from the sub, it's pissing me off and i tried another amp and the sub played wtf my amp is a RF 301S







  2. #2
    johnecon2001's Avatar
    johnecon2001 is offline SSA/ROE Super-Møderator



    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Phoenix, AZ
    Age
    31
    Posts
    5,137
    Post Thanks / Like
    Images
    12
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Amp turns on but no output to the sub....

    bad amp bro, duh. Send it back.




    Don't PM me, I'm not here. Find me on SSA or ROE
    No, I won't re-upload the Big3 pictures. Don't ask.

Closed Thread

Similar Threads

  1. question about amp with external fuse
    By treefitty in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 2
    Last Post: 01-02-2003, 07:40 AM
  2. Amp or NOT!
    By wrigley in forum Amplifiers
    Replies: 3
    Last Post: 12-25-2002, 12:33 AM
  3. JBLs Unknown amp
    By nicster in forum Amplifiers
    Replies: 21
    Last Post: 12-07-2002, 11:17 PM
  4. factory amp + new amp?
    By Rukuzz in forum Amplifiers
    Replies: 1
    Last Post: 04-01-2002, 11:44 PM
  5. Amp Class Question
    By CheapPyramidStuff in forum Amplifiers
    Replies: 6
    Last Post: 01-10-2002, 07:12 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum