Closed Thread
Results 1 to 2 of 2

Reload Thread: Kenwood KAC-819 Sigma Servo?

  1. #1
    smokebeats's Avatar
    smokebeats is offline Junior Member



    Join Date
    May 2002
    Location
    easthampton
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Kenwood KAC-819 Sigma Servo?

    Hi everyone, I just picked up a kenwood KAC819 mono subwoofer amp. I had circuit city install it, and it looks like my One 12' sub is hooked up to basic speaker connections. I noticed there are 4 sets of speaker connections on it. Above the speaker connectors it says 'Speaker Output" for the middle 2 connections(+ & -) and a sigma servo connection for + & - on each side of the 2 middle connnections. Anyone happen to know what this is, If its something i should hook up and how i would hook up my sub to it correctly?

    Heres a link to the amp justt incase anyone isnt sure about the amp i'm talking about.

    http://www.kenwoodusa.com/product/p...2&productId=716

    Thanks for any comments







  2. #2
    imral3's Avatar
    imral3 is offline Sponge Bob Rules !!!!!



    Join Date
    Jan 2002
    Location
    NJ
    Age
    46
    Posts
    526
    Post Thanks / Like
    Images
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    well i have never heard of it but upon reading about it on the kenwood site it sounds like you should definately hook it up. you can do one of several things:

    1) read installation manual for wiring directions.
    2) email kenwood (look on kenwoods site) for directions.
    3) take it back to "shortcut city" to have them wire it correctly - ONLY if they know what they are doing!!!



    good luck and good listening!

    L8r

Closed Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts

1e2 Forum