Closed Thread
Results 1 to 6 of 6

Reload Thread: Amp issue Need help

  1. #1
    SubFocus's Avatar
    SubFocus is offline Junior Member



    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Chehalis,WA
    Posts
    26
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Amp issue Need help

    I have a Exile 2400.1, and im currently transferring my system to another truck, I turn the key back to allow power and my deck and satellite radio will turn on but my amp wont. When i turn the key to the normal off position the light for the amp will turn on for a second then off again. Same thing happens when i start the truck, ill start it and it doesn't come on when i shut the truck off it will power on for a second then turn back off.. Am i missing something? any help would be greatful

    Exile 2400.1
    JL 10w7AE
    2004 Ford F250
    Last edited by SubFocus; 04-30-2013 at 09:19 PM.







  2. #2
    SubFocus's Avatar
    SubFocus is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Chehalis,WA
    Posts
    26
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Amp issue Need help

    Help!!...




  3. #3
    SubFocus's Avatar
    SubFocus is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Chehalis,WA
    Posts
    26
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Amp issue Need help

    I discovered the problem, but im confused by it... The remote wire must be plugged in but why is that? without it, the amp only comes on with the FM/AM radio




  4. #4
    mylows10's Avatar
    mylows10 is online now Dc,tantric,singer,phd rep mylows10 is a Supporting Member of the forum!

    mylows10 is a Supporting Vendor of the forum!

    Join Date
    Sep 2009
    Location
    monterey , ca
    Age
    51
    Posts
    18,804
    Post Thanks / Like
    Images
    9
    Mentioned
    483 Post(s)

    Re: Amp issue Need help

    Quote Originally Posted by SubFocus View Post
    I discovered the problem, but im confused by it... The remote wire must be plugged in but why is that? without it, the amp only comes on with the FM/AM radio
    then you have the remote wire on the wrong blue wire




    pioneer avhx 5500 dvd, gzpa 1.4000 x 2
    ab vfl 350.4 ,7 pc 2150 and a 150 ah power ware agm ,275 amp singer alt , 2nd one coming soon
    cdt 6.5 es 6 im mids,cdt es 010 tweets,es 02 mids ,mx1000 3 way x overs , sky high and stinger hpm o gauge wires ,also 2 tantric hdd 15's in a 9.5. ^3 ported no wall box 11.5 octo port.
    NOR CAL DB DRAG JUDGE
    http://www.dcsoundlab.com

  5. #5
    SubFocus's Avatar
    SubFocus is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Chehalis,WA
    Posts
    26
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Amp issue Need help

    Is it fine to run it like that? cause everything is fine with it like this




  6. #6
    mylows10's Avatar
    mylows10 is online now Dc,tantric,singer,phd rep mylows10 is a Supporting Member of the forum!

    mylows10 is a Supporting Vendor of the forum!

    Join Date
    Sep 2009
    Location
    monterey , ca
    Age
    51
    Posts
    18,804
    Post Thanks / Like
    Images
    9
    Mentioned
    483 Post(s)

    Re: Amp issue Need help

    Quote Originally Posted by SubFocus View Post
    Is it fine to run it like that? cause everything is fine with it like this
    yea but that is the power ant wire , so the amp will only come on when the fm is on




    pioneer avhx 5500 dvd, gzpa 1.4000 x 2
    ab vfl 350.4 ,7 pc 2150 and a 150 ah power ware agm ,275 amp singer alt , 2nd one coming soon
    cdt 6.5 es 6 im mids,cdt es 010 tweets,es 02 mids ,mx1000 3 way x overs , sky high and stinger hpm o gauge wires ,also 2 tantric hdd 15's in a 9.5. ^3 ported no wall box 11.5 octo port.
    NOR CAL DB DRAG JUDGE
    http://www.dcsoundlab.com

Closed Thread

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 08-13-2010, 10:41 PM
  2. got amp issues, need a little help here...thnx
    By ealexb in forum Amplifiers
    Replies: 4
    Last Post: 05-06-2010, 09:25 AM
  3. Amp issues, need some help....
    By Jester1318 in forum Amplifiers
    Replies: 1
    Last Post: 03-22-2007, 12:01 AM
  4. amp amateur needs help
    By loudmusiq in forum Amplifiers
    Replies: 6
    Last Post: 04-15-2002, 07:59 PM
  5. Just got subs and an amp... I need help!!!!!!!!
    By Unregistered in forum Amplifiers
    Replies: 8
    Last Post: 03-07-2002, 03:41 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum