Closed Thread
Results 1 to 4 of 4

Reload Thread: I might have messed up my Rockford PBR 300x4

  1. #1
    naughtyca's Avatar
    naughtyca is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Tampa FL
    Posts
    2,105
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    803 Post(s)

    I might have messed up my Rockford PBR 300x4

    Hello,

    i was testing some speaker and i accidentally got the positve and negative wire to touch each other, my hu is factory and it started doing a very loud defeaning sound, and i started to smell the amp and the protect light is on so i unplugged it.

    I think i might have fried the output of the hu

    Question i have is i do not know which one is messed up, if i have another working PBR 300x4 can i swap the possible messed up one with the working one to see if its still working? will my mess up my other system if i did this?

    I cannot reach the rca to plug in to the input of the amp.

    can i get suggestion on how to check







  2. #2
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Huntington Woods, MI
    Posts
    30
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    12 Post(s)

    Re: I might have messed up my Rockford PBR 300x4

    i would swap the amps out and see if the other one works. test it on low volume though so you don't dammage the other one. if the other one doesn't work, it is probably the HU. i don't see it though. i really don't thing the HU output got fried. all i can say is test, test, test.



    current system

    -Soundstream SPLX-152 HF
    -Soundstream TX1.2000D
    -Soundstream SST-05 super tweets
    -Custom box built by me tuned to 32 HZ
    -Kinetik Batts
    -2007 ford focus ses hatchback


  3. #3
    naughtyca's Avatar
    naughtyca is offline CarAudio.com Veteran

    Threadstarter


    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Tampa FL
    Posts
    2,105
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    803 Post(s)

    Re: I might have messed up my Rockford PBR 300x4

    If I put the messed up one with the other system is their a possibility that I might fry my other hu?




  4. #4
    nu2spl's Avatar
    nu2spl is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    May 2008
    Location
    Lancaster, OH.
    Posts
    1,743
    Post Thanks / Like
    Images
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    118 Post(s)

    Re: I might have messed up my Rockford PBR 300x4

    Quote Originally Posted by soundstream16 View Post
    i would swap the amps out and see if the other one works. test it on low volume though so you don't dammage the other one. if the other one doesn't work, it is probably the HU. i don't see it though. i really don't thing the HU output got fried. all i can say is test, test, test.
    yes same here,test the crap out of everything



    bought from: wccoug21 sundownz thegreatestpenn loudwhat? woofercooker jonny101abc spooney fasfocus00

    sold to: jpx18 Nateberrier Ge_off_me spm_215 2lo2flo akheathen etm34 djjdnap jfroghobo traded: SPLaudio Zeuslicious

    under construction:
    1992 Toyota Paseo(1) Pioneer DEH-P500UB head unit(2)American Bass VFL 500.1 amps(4) stinger batteries,building 2 10's in tubes

Closed Thread

Similar Threads

  1. will this mess up my sub
    By damanTO81 in forum Subwoofers
    Replies: 16
    Last Post: 07-13-2005, 12:37 AM
  2. help!!! rain is messing up my speaker!!!
    By justchillin in forum General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 09-28-2002, 12:59 PM
  3. Zane or anyone i messed up my amp any pointers?
    By Unregistered in forum Subwoofers
    Replies: 1
    Last Post: 03-04-2002, 11:06 PM

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum