Closed Thread
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 31 to 41 of 41

Reload Thread: Planet Audio Amplifiers

  1. #31
    boltdbz's Avatar
    boltdbz is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Anchorage, AK
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Planet Audio Amplifiers

    Quote Originally Posted by oldschool4me View Post
    ok i think i found them and its a 160a i got not 150 but anyways heres a link. see if they got something for your honda bud.
    92 95 New Honda Civic High Output Alternator 160 Amps | eBay
    Like I said at the moment alternator replacement isn't in the cards but I think I just might save up some cash for one of these, have you done install? I usually do this stuff myself is it pretty straightforward







  2. #32
    oldschool4me's Avatar
    oldschool4me is offline Premium Member oldschool4me is a Supporting Member of the forum!



    Join Date
    Oct 2007
    Location
    ep, ohio
    Posts
    4,806
    Post Thanks / Like
    Images
    5
    Mentioned
    25 Post(s)

    Re: Planet Audio Amplifiers

    Quote Originally Posted by boltdbz View Post
    Like I said at the moment alternator replacement isn't in the cards but I think I just might save up some cash for one of these, have you done install? I usually do this stuff myself is it pretty straightforward
    simple just take old one off and bolt new in. took me about 20 mins.



    REF's: Revrider1, Kevinn, darkhunter139, 2002XLT,
    lax916, bad @ss chevy, dropped_mazda, integra88, CRXBMPN, 88irocZ, the franchise, SlainNothing, pootie, khmer rouge, NewAgeKing, thegreatestpenn, oneill584, headless, scoob8000, Blados,ProjectPechkin, Krackerjack, CrownVicon24's, Louisiana_CRX, go_go_thrash, IonSQL, PBateman, ericoutdoorguy, Flomaster, B-roc, RetroAudioinc, ampjunkielikeme, bur1196, integra2468, illbmeubu, j3bus2k3, wgsj_fortvalley, l7runner, Fast1one, +many more
    Ref thread:
    http://caraudio.com/forum/buyer-seller-feedback/286493-oldschool4me-feedback-thread.html
    R.I.P Taylor Lampart (NewAgeKing) 5/13/1988 - 1/24/2010

  3. #33
    boltdbz's Avatar
    boltdbz is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Anchorage, AK
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Planet Audio Amplifiers

    Quote Originally Posted by oldschool4me View Post
    simple just take old one off and bolt new in. took me about 20 mins.
    Most of the trouble it's going to give me is that my alt is buried and its power wire is wrapped in with a bunch of other wires




  4. #34
    SAbass15's Avatar
    SAbass15 is offline Livin' Loud



    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    40
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Planet Audio Amplifiers

    A friend of mine had a Planet Audio 1600 watt amp(forgot the model) and it made his subs pound pretty hard. I didn't see any problems but he could have done better




  5. #35
    bgowdy31's Avatar
    bgowdy31 is offline I GOT LOUD FOR $648



    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Campbellsville, Ky
    Posts
    6,299
    Post Thanks / Like
    Images
    82
    Mentioned
    10 Post(s)

    Re: Planet Audio Amplifiers

    Quote Originally Posted by boltdbz View Post
    Most of the trouble it's going to give me is that my alt is buried and its power wire is wrapped in with a bunch of other wires
    just add a bigger wire in place of the stock. run a bigger one from the alt straight to the battery. it will allow better amp flow



    MY NEW RIDE- 2001 HYUNDAI SANTA FE (BEST SCORE 147+DB 30-SEC MUSIC-BB2400 & 1 HDC3-18 W/STOCK ELEC)
    2 SOUNDQUBED SDC2.5-15'S ~ 7.06 CUBE @ 37HZ ~ SHARK 2500(FOR NOW,2 STRAPPED LATER)@ 1OHM
    STOCK ALT ~ 1 STOCK DEKA & 2 AGM'S ~ 4 RUNS OF 1/0(2+/2-)


    WIFEYS 03 FOCUS SE TRUNK SYSTEM ~ 143+DB 30 SEC MUSIC AVG
    1 KICKER L7 15 ~ 5.6 CUBE @ 38HZ ~ KICKER ZX1000.1 @ 2 OHM
    STOCK ALT ~ 1 STOCK BATTERY ~ ONLY 6GA POWER WIRE


    2010 FCBC 450SD 3RD OVERALL~2011 FCBC 450SD CHAMPION~YOUTUBE->bgowdy31 & bgowdy3131

  6. #36
    boltdbz's Avatar
    boltdbz is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Anchorage, AK
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Planet Audio Amplifiers

    Quote Originally Posted by bgowdy31 View Post
    just add a bigger wire in place of the stock. run a bigger one from the alt straight to the battery. it will allow better amp flow
    Yeah that's the plan what I was saying is that wire I need to replace is wrapped in insulation with about 10 other wires, not to mention its like buried underneath my engine




  7. #37
    bgowdy31's Avatar
    bgowdy31 is offline I GOT LOUD FOR $648



    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Campbellsville, Ky
    Posts
    6,299
    Post Thanks / Like
    Images
    82
    Mentioned
    10 Post(s)

    Re: Planet Audio Amplifiers

    Quote Originally Posted by boltdbz View Post
    Yeah that's the plan what I was saying is that wire I need to replace is wrapped in insulation with about 10 other wires, not to mention its like buried underneath my engine
    yea i remeber my friend had a honda and he changed his alt and it took him a bit because of were it was mounted



    MY NEW RIDE- 2001 HYUNDAI SANTA FE (BEST SCORE 147+DB 30-SEC MUSIC-BB2400 & 1 HDC3-18 W/STOCK ELEC)
    2 SOUNDQUBED SDC2.5-15'S ~ 7.06 CUBE @ 37HZ ~ SHARK 2500(FOR NOW,2 STRAPPED LATER)@ 1OHM
    STOCK ALT ~ 1 STOCK DEKA & 2 AGM'S ~ 4 RUNS OF 1/0(2+/2-)


    WIFEYS 03 FOCUS SE TRUNK SYSTEM ~ 143+DB 30 SEC MUSIC AVG
    1 KICKER L7 15 ~ 5.6 CUBE @ 38HZ ~ KICKER ZX1000.1 @ 2 OHM
    STOCK ALT ~ 1 STOCK BATTERY ~ ONLY 6GA POWER WIRE


    2010 FCBC 450SD 3RD OVERALL~2011 FCBC 450SD CHAMPION~YOUTUBE->bgowdy31 & bgowdy3131

  8. #38
    oldschool4me's Avatar
    oldschool4me is offline Premium Member oldschool4me is a Supporting Member of the forum!



    Join Date
    Oct 2007
    Location
    ep, ohio
    Posts
    4,806
    Post Thanks / Like
    Images
    5
    Mentioned
    25 Post(s)

    Re: Planet Audio Amplifiers

    Quote Originally Posted by boltdbz View Post
    Yeah that's the plan what I was saying is that wire I need to replace is wrapped in insulation with about 10 other wires, not to mention its like buried underneath my engine
    dont replace it just add another and use 1/0



    REF's: Revrider1, Kevinn, darkhunter139, 2002XLT,
    lax916, bad @ss chevy, dropped_mazda, integra88, CRXBMPN, 88irocZ, the franchise, SlainNothing, pootie, khmer rouge, NewAgeKing, thegreatestpenn, oneill584, headless, scoob8000, Blados,ProjectPechkin, Krackerjack, CrownVicon24's, Louisiana_CRX, go_go_thrash, IonSQL, PBateman, ericoutdoorguy, Flomaster, B-roc, RetroAudioinc, ampjunkielikeme, bur1196, integra2468, illbmeubu, j3bus2k3, wgsj_fortvalley, l7runner, Fast1one, +many more
    Ref thread:
    http://caraudio.com/forum/buyer-seller-feedback/286493-oldschool4me-feedback-thread.html
    R.I.P Taylor Lampart (NewAgeKing) 5/13/1988 - 1/24/2010

  9. #39
    boltdbz's Avatar
    boltdbz is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Anchorage, AK
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Planet Audio Amplifiers

    Quote Originally Posted by oldschool4me View Post
    dont replace it just add another and use 1/0
    I didn't know you could do that but now that I think about it it makes sense. I've been told I should match my ga to whatever I'm running with my system (4ga) should I just use 0 anyway?




  10. #40
    oldschool4me's Avatar
    oldschool4me is offline Premium Member oldschool4me is a Supporting Member of the forum!



    Join Date
    Oct 2007
    Location
    ep, ohio
    Posts
    4,806
    Post Thanks / Like
    Images
    5
    Mentioned
    25 Post(s)

    Re: Planet Audio Amplifiers

    Quote Originally Posted by boltdbz View Post
    I didn't know you could do that but now that I think about it it makes sense. I've been told I should match my ga to whatever I'm running with my system (4ga) should I just use 0 anyway?
    yep use 1/0...do big 3 with 1/0 and idk where your alt is but mine was right on top and was simple.



    REF's: Revrider1, Kevinn, darkhunter139, 2002XLT,
    lax916, bad @ss chevy, dropped_mazda, integra88, CRXBMPN, 88irocZ, the franchise, SlainNothing, pootie, khmer rouge, NewAgeKing, thegreatestpenn, oneill584, headless, scoob8000, Blados,ProjectPechkin, Krackerjack, CrownVicon24's, Louisiana_CRX, go_go_thrash, IonSQL, PBateman, ericoutdoorguy, Flomaster, B-roc, RetroAudioinc, ampjunkielikeme, bur1196, integra2468, illbmeubu, j3bus2k3, wgsj_fortvalley, l7runner, Fast1one, +many more
    Ref thread:
    http://caraudio.com/forum/buyer-seller-feedback/286493-oldschool4me-feedback-thread.html
    R.I.P Taylor Lampart (NewAgeKing) 5/13/1988 - 1/24/2010

  11. #41
    boltdbz's Avatar
    boltdbz is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Anchorage, AK
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Planet Audio Amplifiers

    Quote Originally Posted by oldschool4me View Post
    yep use 1/0...do big 3 with 1/0 and idk where your alt is but mine was right on top and was simple.
    thanks dude this helps out a lot




Closed Thread
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Similar Threads

  1. Blown P4002 Planet Audio Amplifier
    By Patthehat033 in forum Amplifier Classifieds
    Replies: 3
    Last Post: 12-29-2011, 11:52 PM
  2. Planet Audio Amplifiers
    By mojobass in forum Amplifiers
    Replies: 2
    Last Post: 02-17-2011, 10:03 AM
  3. Correct Settings on amplifier? Planet Audio
    By TweakGames in forum Amplifiers
    Replies: 27
    Last Post: 07-06-2005, 05:53 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts

1e2 Forum