Closed Thread
Results 1 to 8 of 8

Reload Thread: Ahhhh!!! Help

  1. #1
    danparkinson's Avatar
    danparkinson is offline Junior Member



    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Ahhhh!!! Help

    Okay well first off i just bought a new head unit, its a jvc kd r600. I had replaced the jvc with a new jcv which is the kd r600 bc i thought that was the problem. I had got an amp from my buddy its a 580 dual amp 2 channel, I already had the sub. Its a sony xplod 800 watt 4 ohm, well after going to get all the wires and everything i then installed everything and after it pounded for a 10. When i first installed it my old jvc head unit was still in the car. It worked fine for about a month i would say, then i disconnected the amp and the sub because i had to put a lot of stuff in my trunk. After that day its never been right and for the last month i have been trying everything i know to get it back to working but nothings changed. When i hooked everything back up it worked but didn't hit hard at all, so i thought i maybe hooked a wire up wrong, but nothing was wrong ground was fine, rcas were fine, power was getting 12 v constant and remote was hooked up fine on head unit and amp. After looking at everything and not finding anything i said whatever. Well i let it go for about a week then i looked at everything again and i couldn't find anything!! it only got worse from there it went from not hitting hard to cutting in and out, to it cutting out my speakers. SO after everything i said fu** it and went and bought a brand new 115$ jvc head unit. After installing everything i hooked the remote up etc. The **** thing is still doing it!! I have tried 2 other amps and 2 other subs and its doing the same thing. Im ready to just sell them but i don't want to. I am completely out of ideas... Please HELP







  2. #2
    Falcons's Avatar
    Falcons is offline that **** i dont like



    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Albion, New York, United States
    Posts
    5,216
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)

    Re: Ahhhh!!! Help

    ahhhh real monsters!!!!



    Things to look forward to:
    (2) 10" or 12" imperium audio designs subs
    set of PHD MF 6.5" comps
    Completely seal off and deaden my doors
    aquire a 2k amp
    aquire a 2 channel amp for front stage

  3. #3
    danparkinson's Avatar
    danparkinson is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Icon8 Re: Ahhhh!!! Help

    ????????




  4. #4
    Falcons's Avatar
    Falcons is offline that **** i dont like



    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Albion, New York, United States
    Posts
    5,216
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)

    Re: Ahhhh!!! Help

    Quote Originally Posted by danparkinson View Post
    ????????
    i said "ahhhh real monsters!!!!".



    Things to look forward to:
    (2) 10" or 12" imperium audio designs subs
    set of PHD MF 6.5" comps
    Completely seal off and deaden my doors
    aquire a 2k amp
    aquire a 2 channel amp for front stage

  5. #5
    NitroCL's Avatar
    NitroCL is offline Junior Member



    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Western NC
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Ahhhh!!! Help

    Quote Originally Posted by falcons03079313 View Post
    i said "ahhhh real monsters!!!!".

    Didn't see that one coming. Seriously funny. Lmao.

    As far as the problems go, and take this with a grain of salt as I'm still new to this game, it almost sounds like a dirty connection or something faulty within the amplifier. I would disconnect, clean, check and recheck all of the connections and see if that helps at all. It can be a tedious task, but it never hurts.




  6. Thanks Falcons thanked for this post
    Likes danparkinson liked this post
  7. #6
    audiobaun's Avatar
    audiobaun is offline Premium Member audiobaun is a Supporting Member of the forum!



    Join Date
    Jun 2011
    Location
    rockwall,Tx
    Posts
    6,397
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    46 Post(s)

    Re: Ahhhh!!! Help

    I would take that amplifier to my local car audio shop, and get it tested,Some charge very little,and some do for free..Be a good start




  8. #7
    danparkinson's Avatar
    danparkinson is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Ahhhh!!! Help

    Thanks for the quick replies guys! Also i did try other amps and subs but there are all doing the same thing




  9. #8
    >>SQL<<'s Avatar
    >>SQL<< is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    May 2011
    Location
    USA
    Posts
    1,457
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)

    Re: Ahhhh!!! Help

    I suggest you buy an {enter} key.

    I have no idea what you typed as it was just one huge block of text.




Closed Thread

Similar Threads

  1. ahhhh help me...
    By arsonbob in forum Head Units
    Replies: 0
    Last Post: 07-01-2006, 02:50 PM
  2. ahhhh help me
    By .::DuD3::. in forum Amplifiers
    Replies: 3
    Last Post: 06-01-2006, 04:34 PM
  3. amp help!!!!!AHHHH!!!!!
    By dguy104 in forum Amplifiers
    Replies: 6
    Last Post: 12-11-2005, 06:05 PM
  4. Amp Help Please Ahhhh
    By Race in forum General Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 09-22-2005, 10:46 PM
  5. SUGGESTIONS!!!!!!!! HELP??!!!!
    By <nate> in forum General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 12-10-2001, 12:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts

1e2 Forum