Closed Thread
Results 1 to 2 of 2

Reload Thread: Alpine PDX-m12 won't turn on

  1. #1
    Brandon1024's Avatar
    Brandon1024 is offline Junior Member



    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Chicago
    Posts
    20
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    8 Post(s)

    Alpine PDX-m12 won't turn on

    I bought an alpine pdx-m12 to run my 2 kicker l7 from a guy on here and got it yesterday in perfect condition. I hooked it up and it worked perfectly. Drove around all yesterday and worked great. Turned them on today and the hit a few times then stopped working. The amp isn't turning on. I switched the remote wire and used the one from my other amp that was still working and still nothing. All the fuses are good on the amp along with the power wire. It is using the same ground spot as the other amp that is still working. What could it be? Did the power wire go bad? I didn't see any protect mode light on the amp to see if it was in protect mode.







  2. #2
    Brandon1024's Avatar
    Brandon1024 is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Chicago
    Posts
    20
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    8 Post(s)

    Re: Alpine PDX-m12 won't turn on

    So the problem was the power wire went bad. Thanks for the responses......................................... .................................................. .................................................. .................................................. ...............




Closed Thread

Similar Threads

  1. Help, Alpine CDM-7833 backlight won't turn on
    By asjt3 in forum Head Units
    Replies: 1
    Last Post: 04-23-2011, 12:11 PM
  2. car stereo won't turn on
    By thepoman in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 13
    Last Post: 09-10-2004, 04:07 PM
  3. head unit won't turn on
    By stang81 in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 1
    Last Post: 03-21-2003, 06:57 PM
  4. Amp won't turn on....
    By rpeAMP in forum Amplifiers
    Replies: 3
    Last Post: 10-03-2002, 11:20 PM

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum