Closed Thread
Results 1 to 10 of 10

Reload Thread: need help!!!!!!!

  1. #1
    aaronwhitlock3's Avatar
    aaronwhitlock3 is offline Senior VIP Member



    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Hodgenville, KY
    Posts
    213
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    need help!!!!!!!

    i have a soundstream xxx6500 that needs repair.
    if there is anyone in KY that repairs amps please let me know.need help!!!!!!!-2011-10-31-15.39.49.jpg







  2. #2
    DaveVT's Avatar
    DaveVT is offline Like A Boss



    Join Date
    Apr 2002
    Location
    VT
    Posts
    3,237
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)

    Re: need help!!!!!!!

    $50+parts and shipping and ill do it for ya man. Obviously not local though...



    http://www.caraudio.com/forums/subwoofers/538560-bass-tracks-%2A-frequencies%2A.html


    24 REFS- seth350,heatseeker,VOA_Nightmare,lude,Imaspaceguy9 0
    ,terryracing86x5,vic713,
    guy022077,Digital Mint,Netherland24,xnbastar,woody89,patalpine,
    foreman,mtdewelf,zeanimal2001,eatank,keifersracing ,86yota,arsonbob,
    JoeHemi57,MegaHurtz,t00p,echo42987

  3. #3
    Tupolev's Avatar
    Tupolev is offline Mountaintop Stainer



    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Under the bridge, seriously.
    Posts
    402
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: need help!!!!!!!

    Strange, a guy on ROE just bought a XXX 6.500...oh shi-.




  4. #4
    aaronwhitlock3's Avatar
    aaronwhitlock3 is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Hodgenville, KY
    Posts
    213
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: need help!!!!!!!

    can u tell from the pic about whats wrong with it?
    and what could have caused it?




  5. #5
    DaveVT's Avatar
    DaveVT is offline Like A Boss



    Join Date
    Apr 2002
    Location
    VT
    Posts
    3,237
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)

    Re: need help!!!!!!!

    Quote Originally Posted by aaronwhitlock3 View Post
    can u tell from the pic about whats wrong with it?
    and what could have caused it?
    Would need to see the whole board top and bottom to really diagnose it as well as testing other components of course. Did you have the gain set properly?. Were you running it at a ohm load it wasnt designed for?



    http://www.caraudio.com/forums/subwoofers/538560-bass-tracks-%2A-frequencies%2A.html


    24 REFS- seth350,heatseeker,VOA_Nightmare,lude,Imaspaceguy9 0
    ,terryracing86x5,vic713,
    guy022077,Digital Mint,Netherland24,xnbastar,woody89,patalpine,
    foreman,mtdewelf,zeanimal2001,eatank,keifersracing ,86yota,arsonbob,
    JoeHemi57,MegaHurtz,t00p,echo42987

  6. #6
    aaronwhitlock3's Avatar
    aaronwhitlock3 is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Hodgenville, KY
    Posts
    213
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: need help!!!!!!!

    i was breaking in subs so i only had the gain about a quater of the way up and was running it
    at 1ohm




  7. #7
    DaveVT's Avatar
    DaveVT is offline Like A Boss



    Join Date
    Apr 2002
    Location
    VT
    Posts
    3,237
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)

    Re: need help!!!!!!!

    Quote Originally Posted by aaronwhitlock3 View Post
    i was breaking in subs so i only had the gain about a quater of the way up and was running it
    at 1ohm
    Hmmmm.......double check your subs and make sure they were wired properly.....Did you have it fused properly?. If everything was wired right then its odd for it to blow those components especially if the gain was low....There has to be a problem somewhere else on the board.



    http://www.caraudio.com/forums/subwoofers/538560-bass-tracks-%2A-frequencies%2A.html


    24 REFS- seth350,heatseeker,VOA_Nightmare,lude,Imaspaceguy9 0
    ,terryracing86x5,vic713,
    guy022077,Digital Mint,Netherland24,xnbastar,woody89,patalpine,
    foreman,mtdewelf,zeanimal2001,eatank,keifersracing ,86yota,arsonbob,
    JoeHemi57,MegaHurtz,t00p,echo42987

  8. #8
    aaronwhitlock3's Avatar
    aaronwhitlock3 is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Hodgenville, KY
    Posts
    213
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: need help!!!!!!!

    the subs are wired right reads 1.1ohms
    do u think it could have been caused by voltege drop?




  9. #9
    DaveVT's Avatar
    DaveVT is offline Like A Boss



    Join Date
    Apr 2002
    Location
    VT
    Posts
    3,237
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)

    Re: need help!!!!!!!

    Quote Originally Posted by aaronwhitlock3 View Post
    the subs are wired right reads 1.1ohms
    do u think it could have been caused by voltege drop?
    Thats a good possibility. What was your voltage dropping to?....Possibly just a defective amp. Cant really say much more without seeing it. Try to find a local repair shop, if you dont have one and want me to do the repair just shoot me a pm.



    http://www.caraudio.com/forums/subwoofers/538560-bass-tracks-%2A-frequencies%2A.html


    24 REFS- seth350,heatseeker,VOA_Nightmare,lude,Imaspaceguy9 0
    ,terryracing86x5,vic713,
    guy022077,Digital Mint,Netherland24,xnbastar,woody89,patalpine,
    foreman,mtdewelf,zeanimal2001,eatank,keifersracing ,86yota,arsonbob,
    JoeHemi57,MegaHurtz,t00p,echo42987

  10. #10
    sacsking916's Avatar
    sacsking916 is offline stayin high an loud



    Join Date
    Apr 2009
    Location
    emerald triangle..home of da trees
    Posts
    6,428
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)

    Re: need help!!!!!!!

    Quote Originally Posted by aaronwhitlock3 View Post
    the subs are wired right reads 1.1ohms
    do u think it could have been caused by voltege drop?
    what was your voltage? what kind of electrical?




    TEAM AUDIO TECHNIX
    TEAM SSC
    TEAM CADENCE
    Sold to: imtjnotu; ace_800; omegabunny crazykenkid Bought from: El_weenie; fasfocus00; retroaudioinc; f1mclarenagr; jason19; tone415; twizted859; noph33rracing; tony30cl; carlosg_313 Traded with: Micah_Jones; MikeOfTulsa
    Quote Originally Posted by audioholic View Post
    Apparently I was called out, or called a goat fucker, or something. I really have no idea. Im just along for the ride at this point.
    Quote Originally Posted by CRXBMPN View Post
    King James has nothing on King Sac!

Closed Thread

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts

1e2 Forum