Closed Thread
Results 1 to 12 of 12

Reload Thread: Autotek BTS Issues... NEED HELP

  1. #1
    The_Grimy_One's Avatar
    The_Grimy_One is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    3,977
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)

    Icon9 Autotek BTS Issues... NEED HELP

    Ok, so I finally got time to hook my stuff up. Well come to find out, my Autotek BTS isnt working right. I just got it back from Mr. Mantz not too long ago, so I will give him a call. In the mean time this is my issues...

    First off, one of the channels doesnt work, or plays very faintly... I actually think this channel is working properly, because the other channel is quite loud with the gain all the way down, and the volume on 1/35... So idk whats up with that. So I decided to bridge the channel that seemed to be working. This was working fine, I really only turned it up to like 7/35. This was with the car off. So I go to take it for a test drive. Instantly when I turn the car on it goes into protect. OS I reset the deck, it comes back on, but I turn it to like 7/35, same thing. My sub and sub amp dont protect and play fine up to 26/35, (thats the highest I turned it to).

    I am going to email Mantz now, but does anyone have any ideas?



    Deck: Pioneer 80PRS
    Front Stage: Incriminator Audio I65C / Front Amp: Alpine MRV F540
    Sub: 12" TC Sounds 2000 / Sub Amp: MMATS 2000.1
    Bought From: ge_off_me, Boomsday, Chemmins, impactas, Sleazebagger, NoPh33rRaCiNg, fasfocus00, 50cents, flastrongman, pborcich, ace_800, GAMEOVERCCA
    Sold To: Jamesmington, Juicee, Bunkrd you, Donnie Darko, ge_off_me, destined2race, todd131, Imjtnotu, mclerico83, aimology, Audiobahn, kpetree
    Traded With: ge_off_me, Imjtnotu





  2. #2
    The_Grimy_One's Avatar
    The_Grimy_One is offline CarAudio.com Veteran

    Threadstarter


    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    3,977
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)

    Re: Autotek BTS Issues... NEED HELP

    Nobody has any ideas?



    Deck: Pioneer 80PRS
    Front Stage: Incriminator Audio I65C / Front Amp: Alpine MRV F540
    Sub: 12" TC Sounds 2000 / Sub Amp: MMATS 2000.1
    Bought From: ge_off_me, Boomsday, Chemmins, impactas, Sleazebagger, NoPh33rRaCiNg, fasfocus00, 50cents, flastrongman, pborcich, ace_800, GAMEOVERCCA
    Sold To: Jamesmington, Juicee, Bunkrd you, Donnie Darko, ge_off_me, destined2race, todd131, Imjtnotu, mclerico83, aimology, Audiobahn, kpetree
    Traded With: ge_off_me, Imjtnotu


  3. 07-03-2011

    Reason
    Post Dump

  4. #3
    The_Grimy_One's Avatar
    The_Grimy_One is offline CarAudio.com Veteran

    Threadstarter


    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    3,977
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)

    Re: Autotek BTS Issues... NEED HELP

    Bump! Any ideas? Have no idea what someone got banned for, but... If you have no idea, then theres no reason to post. Lol.



    Deck: Pioneer 80PRS
    Front Stage: Incriminator Audio I65C / Front Amp: Alpine MRV F540
    Sub: 12" TC Sounds 2000 / Sub Amp: MMATS 2000.1
    Bought From: ge_off_me, Boomsday, Chemmins, impactas, Sleazebagger, NoPh33rRaCiNg, fasfocus00, 50cents, flastrongman, pborcich, ace_800, GAMEOVERCCA
    Sold To: Jamesmington, Juicee, Bunkrd you, Donnie Darko, ge_off_me, destined2race, todd131, Imjtnotu, mclerico83, aimology, Audiobahn, kpetree
    Traded With: ge_off_me, Imjtnotu


  5. #4
    HOODAUDIO2's Avatar
    HOODAUDIO2 is offline Member



    Join Date
    Nov 2009
    Location
    mcallen,tx
    Posts
    96
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Autotek BTS Issues... NEED HELP

    Quote Originally Posted by The_Grimy_One View Post
    Nobody has any ideas?
    yeah get a new amp




  6. #5
    The_Grimy_One's Avatar
    The_Grimy_One is offline CarAudio.com Veteran

    Threadstarter


    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    3,977
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)

    Re: Autotek BTS Issues... NEED HELP

    Quote Originally Posted by HOODAUDIO2 View Post
    yeah get a new amp
    Thanks. What amp do you suggest then?



    Deck: Pioneer 80PRS
    Front Stage: Incriminator Audio I65C / Front Amp: Alpine MRV F540
    Sub: 12" TC Sounds 2000 / Sub Amp: MMATS 2000.1
    Bought From: ge_off_me, Boomsday, Chemmins, impactas, Sleazebagger, NoPh33rRaCiNg, fasfocus00, 50cents, flastrongman, pborcich, ace_800, GAMEOVERCCA
    Sold To: Jamesmington, Juicee, Bunkrd you, Donnie Darko, ge_off_me, destined2race, todd131, Imjtnotu, mclerico83, aimology, Audiobahn, kpetree
    Traded With: ge_off_me, Imjtnotu


  7. #6
    HOODAUDIO2's Avatar
    HOODAUDIO2 is offline Member



    Join Date
    Nov 2009
    Location
    mcallen,tx
    Posts
    96
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Autotek BTS Issues... NEED HELP

    depends how much you got to spend




  8. #7
    The_Grimy_One's Avatar
    The_Grimy_One is offline CarAudio.com Veteran

    Threadstarter


    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    3,977
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)

    Re: Autotek BTS Issues... NEED HELP

    Quote Originally Posted by HOODAUDIO2 View Post
    depends how much you got to spend
    400



    Deck: Pioneer 80PRS
    Front Stage: Incriminator Audio I65C / Front Amp: Alpine MRV F540
    Sub: 12" TC Sounds 2000 / Sub Amp: MMATS 2000.1
    Bought From: ge_off_me, Boomsday, Chemmins, impactas, Sleazebagger, NoPh33rRaCiNg, fasfocus00, 50cents, flastrongman, pborcich, ace_800, GAMEOVERCCA
    Sold To: Jamesmington, Juicee, Bunkrd you, Donnie Darko, ge_off_me, destined2race, todd131, Imjtnotu, mclerico83, aimology, Audiobahn, kpetree
    Traded With: ge_off_me, Imjtnotu


  9. #8
    HOODAUDIO2's Avatar
    HOODAUDIO2 is offline Member



    Join Date
    Nov 2009
    Location
    mcallen,tx
    Posts
    96
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Autotek BTS Issues... NEED HELP

    i would check out some of these amps from audioque,sundown,or i hear good stuff from the new hifonics amps and they say they do rated but i doubt it my self from experience the with bxi2010d amp but alot of people are liking them and you might want to look at Crescendo amps




  10. #9
    Epic0318's Avatar
    Epic0318 is offline FFFFFUUUUUUUUUUUUUU



    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Goodyear, Arizona, United States
    Age
    23
    Posts
    917
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)

    Re: Autotek BTS Issues... NEED HELP

    do you have that amp bridged to do 500@4ohms?





  11. #10
    PHD - USA's Avatar
    PHD - USA is offline I sound better than you PHD - USA is a Supporting Member of the forum!

    PHD - USA is a Supporting Vendor of the forum!

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Columbus, Ohio
    Age
    23
    Posts
    6,501
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)

    Re: Autotek BTS Issues... NEED HELP

    I would rather have the bts than those amps you suggested btw....



    PHD Audiophile Systems Dealer


  12. #11
    Epic0318's Avatar
    Epic0318 is offline FFFFFUUUUUUUUUUUUUU



    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Goodyear, Arizona, United States
    Age
    23
    Posts
    917
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)

    Re: Autotek BTS Issues... NEED HELP

    There is something wrong with the amp if it goes to protect mode. My friend had done something like that to an amp before. he bridged a 2 channel amp to 2 ohms and eventually fucked up the amp and after awhile it would go to protect mode after going past volume 10.





  13. #12
    The_Grimy_One's Avatar
    The_Grimy_One is offline CarAudio.com Veteran

    Threadstarter


    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    3,977
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)

    Re: Autotek BTS Issues... NEED HELP

    Quote Originally Posted by HOODAUDIO2 View Post
    i would check out some of these amps from audioque,sundown,or i hear good stuff from the new hifonics amps and they say they do rated but i doubt it my self from experience the with bxi2010d amp but alot of people are liking them and you might want to look at Crescendo amps
    Ok, Ill look into those.

    ---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------

    Quote Originally Posted by Epic0318 View Post
    There is something wrong with the amp if it goes to protect mode. My friend had done something like that to an amp before. he bridged a 2 channel amp to 2 ohms and eventually fucked up the amp and after awhile it would go to protect mode after going past volume 10.
    Naw, no bridging... Just straight using the 2 channels @ 4 ohm.



    Deck: Pioneer 80PRS
    Front Stage: Incriminator Audio I65C / Front Amp: Alpine MRV F540
    Sub: 12" TC Sounds 2000 / Sub Amp: MMATS 2000.1
    Bought From: ge_off_me, Boomsday, Chemmins, impactas, Sleazebagger, NoPh33rRaCiNg, fasfocus00, 50cents, flastrongman, pborcich, ace_800, GAMEOVERCCA
    Sold To: Jamesmington, Juicee, Bunkrd you, Donnie Darko, ge_off_me, destined2race, todd131, Imjtnotu, mclerico83, aimology, Audiobahn, kpetree
    Traded With: ge_off_me, Imjtnotu


Closed Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts

1e2 Forum