Closed Thread
Results 1 to 4 of 4

Reload Thread: kenwood ps 150

  1. #1
    big daddy bass's Avatar
    big daddy bass is offline Junior Member



    Join Date
    Dec 2001
    Location
    kansas city mo
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    kenwood ps 150

    i have this old kenwood ps 150 that has been in the closet for a couple of years the other day i took it out to but un my brothers car to push 2 jl 12wo's but as soon as we turned the car on both the fuses blew. we tried it three times and every time we turned the key over they both blew. then i took my amp out of my car and hooked it up and it worked. i don't understand because it worked till the day i took it uot of my old car when i got my new amp. whats up with that!!!!!!! <img src="confused.gif" border="0">







  2. #2
    locomc's Avatar
    locomc is offline Junior Member



    Join Date
    Dec 2001
    Location
    RI
    Posts
    23
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    You sure you didn't wire it wrong or have the amp grounded somewhere it shoudln't have been. The only thing I can think of that would cause that is reversing the power and ground wires.



    If you've got pants on, you're doin' alright.

    2 MA Audio dxi 12's<br />2 Excelon 401-M<br />Excelon 915 deck<br />Ma Audio door speakers

  3. #3
    zane's Avatar
    zane is offline Bored.....



    Join Date
    Dec 2001
    Location
    Cedar Rapids, IA USA
    Posts
    1,887
    Post Thanks / Like
    Images
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Definately sounds like a wiring issue..

    If you are blowing fuses- either the power or remote wire is shorting to the vehicle chasis some where. Take a look over your wiring for any possible places this may be happening.

    <br />Take it easy,<br />-zane





    Webslave - www.SoundwavesCS.net


    "The man who goes alone can start today; but he who travels with another must wait till that other is ready."

    - Henry David Thoreau


  4. #4
    big daddy bass's Avatar
    big daddy bass is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2001
    Location
    kansas city mo
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    yea but if it was a wireing problem then why when i took my amp out of my car i hooked it up it worked i know that i did not cross positive and negative and i have a good ground any other possible causes????????




Closed Thread

Similar Threads

  1. Kenwood kac-7201 amp...150 x 2 f/t
    By Ridinhi in forum Wanting to Buy (WTB) - Car Audio
    Replies: 13
    Last Post: 07-21-2008, 10:43 PM

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum