Closed Thread
Results 1 to 11 of 11

Reload Thread: Amp has no power

  1. #1
    DjiNN's Avatar
    DjiNN is offline Posts but still a NooB



    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Brooklyn, NY
    Age
    30
    Posts
    1,476
    Post Thanks / Like
    Images
    1
    Mentioned
    0 Post(s)

    Amp has no power

    what would cause the amp to not power on? checked the wires and fuses .. even got a new amp from the place i bought it. any suggestion?



    Vehicle : Subaru Impreza 2010


    Refs : 6spdcoupe, gl0ck




  2. #2
    alxmlr789's Avatar
    alxmlr789 is offline 6>5



    Join Date
    Dec 2006
    Location
    FL
    Age
    25
    Posts
    4,869
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Amp has no power

    Remote wire?



    Bought: Tweet02 (x2), bjfish11, pboulos(x3), baseballer1100, ibanender, Duece212, gitusum, jmanjr, Dalucifer, KPR10is, Megalomaniac, oxsign, jmanpc, hoss, 2002xlt, mobeious
    Sold: Mike dressure, Dejawiz, Lax916, Calikid, 88irocZ, lammy, Oxsign, Jblanford, JohnnyBASS, Rocky 59, Megalomaniac, tRdoc, 350_regal, oxsign, sundownz, dont smoke crack, Good*bad*Ugly*, ryanroma, 96TL, VQ35max, Deuce212, darkist240sx, Jhughes, SPY, Gongos, 04silverz, SirJoseph8989, Theothermike (x2), sgdenny, mgbcs, uncfanforlife07, NMBR1SPT, Nukeitall (x2), glasjaw, NeedDirections
    Traded: Rtilaree, mike dressure, megalomaniac, wheeler

    Feedback thread = http://www.caraudio.com/forum/showthread.php?t=224101

  3. #3
    DjiNN's Avatar
    DjiNN is offline Posts but still a NooB

    Threadstarter


    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Brooklyn, NY
    Age
    30
    Posts
    1,476
    Post Thanks / Like
    Images
    1
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Amp has no power

    rewired the remote wire... regrounded the thing



    Vehicle : Subaru Impreza 2010


    Refs : 6spdcoupe, gl0ck

  4. #4
    DjiNN's Avatar
    DjiNN is offline Posts but still a NooB

    Threadstarter


    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Brooklyn, NY
    Age
    30
    Posts
    1,476
    Post Thanks / Like
    Images
    1
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Amp has no power

    no one else with suggestions?



    Vehicle : Subaru Impreza 2010


    Refs : 6spdcoupe, gl0ck

  5. #5
    hazardous0388's Avatar
    hazardous0388 is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Springfield, MO
    Age
    26
    Posts
    4,741
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Amp has no power

    its a Crunch amp =P



    refs: zeuslicious(Christian)x8---nomad40---shallowfu---adio---pioneerpimp---fiercetimbo17---hayden---BLD 25--flakko---R-sosa----denim---woc47----lilmaniac2(Chad Kevin motha ****in Hicks)----newtitan---IgnoreMe(George)---JBGabriel---BuddyChrist----KingRanch---assman---MitchZ---JoeSmith502---The Low x2---Fiery---dragnix---tapout -383---splguru---sq wat 4---PimpDaddyq---Mr_Imperial---AbsoluteAudio---KHARPS---Sotelomichael---dt053---cmobley---SomeDonnieDude---ax600---SQcrewcab--Zachfeen--Power-Fanatic07--t4r505--

    "You almost had me? You never had your subs. Ask any bass racer. Any true bass racer. Its not about how much a piece of equipment costs. Its how you install it."

  6. #6
    ArrizX's Avatar
    ArrizX is offline Scout 800 owner.



    Join Date
    May 2006
    Location
    Somewhere drinking moutain dew...
    Age
    23
    Posts
    2,418
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Amp has no power

    try another grounding location?



    Quote Originally Posted by matrxx dude View Post
    my girl ask me once to choose between her and my car audio,i told that ***** i had made harder decisions at the coke machine.
    Quote Originally Posted by tapout View Post
    DD and AQ had *** and an FI popped out?

    Bought From

    87grnissan - MTX 7515
    Blados - Rockford Fosgate P400.4
    chaunb3400 - Pioneer DEH-P4900IB
    FASTIMES - 4''x17'' Precision Port




  7. #7
    DjiNN's Avatar
    DjiNN is offline Posts but still a NooB

    Threadstarter


    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Brooklyn, NY
    Age
    30
    Posts
    1,476
    Post Thanks / Like
    Images
    1
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Amp has no power

    well its not my amp its my friends .. his system recently shut off .. he thought it was the remote wire .. he rechecked everything it still didnt work. He then thought it was the amp so he went to the place and got a replacement. It still doesnt work. He has checked all wiring he is stumped on what it could be.



    Vehicle : Subaru Impreza 2010


    Refs : 6spdcoupe, gl0ck

  8. #8
    johnson's Avatar
    johnson is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kansas City, MO
    Posts
    1,418
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Amp has no power

    Did you check with a voltmeter?



    Buyer: Thetalkingshoe, joshs98runner, theCybe, sephiroth619, chornet44, AK SloPok, Looney_Tune, 5.0, iLLest1aLive, scooter2479, SoundBarrier, tapout, jdc753, flatlander4510, etc.

  9. #9
    tRidiot's Avatar
    tRidiot is offline Perpetually dissatisfied



    Join Date
    Aug 2006
    Location
    OK
    Posts
    2,370
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Amp has no power

    You definitely need a multimeter to trace this problem, IMO. You could do it without, but it's waaaay too much hassle.

    $3 at Harbor Freight.



    Pioneer Premier DEH-P880PRS
    CDT ES-01/ES-04 components
    Oz Audio 200H 8" IB (x2)
    RF T4004 (mid/tweet) and T3002 (midbass)
    Ampman Revolution 1500.1
    TC Sounds TC-9 12" (x2)

  10. #10
    hazardous0388's Avatar
    hazardous0388 is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Springfield, MO
    Age
    26
    Posts
    4,741
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Amp has no power

    could be a faulty power wire, happened to me before. Somewhere within my power cable I had a short or something, not sure what happened, but I bought a brand new line or 1/0 power cable and everything worked again. if he can afford some small power cable to test that, its always worth a shot, or just buy a voltmeter =P



    refs: zeuslicious(Christian)x8---nomad40---shallowfu---adio---pioneerpimp---fiercetimbo17---hayden---BLD 25--flakko---R-sosa----denim---woc47----lilmaniac2(Chad Kevin motha ****in Hicks)----newtitan---IgnoreMe(George)---JBGabriel---BuddyChrist----KingRanch---assman---MitchZ---JoeSmith502---The Low x2---Fiery---dragnix---tapout -383---splguru---sq wat 4---PimpDaddyq---Mr_Imperial---AbsoluteAudio---KHARPS---Sotelomichael---dt053---cmobley---SomeDonnieDude---ax600---SQcrewcab--Zachfeen--Power-Fanatic07--t4r505--

    "You almost had me? You never had your subs. Ask any bass racer. Any true bass racer. Its not about how much a piece of equipment costs. Its how you install it."

  11. #11
    GMCJimmyslt2000's Avatar
    GMCJimmyslt2000 is offline ll Faded ll



    Join Date
    Feb 2007
    Location
    South Bend, IN
    Posts
    1,558
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Amp has no power

    did u check the fuses?




Closed Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts

1e2 Forum