Closed Thread
Results 1 to 4 of 4

Reload Thread: Can anyone tell me what's wrong with my amp?

  1. #1
    dragnix's Avatar
    dragnix is offline LXIX



    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Socal cuz i'm So cool
    Posts
    19,636
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    655 Post(s)

    Can anyone tell me what's wrong with my amp?

    Long story short I bought an Autotek sx1200x and when i hook it up, it just didn't seem to put out enough power. My electrical is stock and I'm using 4-gauge for power and wire.

    I thought maybe there's something wrong with the board so i took it out and took a picture. I don't see anything wrong with it, but maybe you guys can.

    http://







  2. #2
    jmanpc's Avatar
    jmanpc is offline CA.com Nostalgist.



    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Jacksonville, Fl
    Age
    27
    Posts
    17,265
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Can anyone tell me what's wrong with my amp?

    Did you set the gains correctly with a DMM? Is you sub wired correctly?




    2007 Red Ford Focus ZX4 SE
    - Clarion DXZ955MC -
    - MB Quart RSD216 - 2 MB Quart RWE-354 in 4 cubic feet sealed -
    - MB Quart DSC4125 - Audiopipe AP1500.1D - Optima Blue Top -

    Team High Sexage

  3. #3
    azbass's Avatar
    azbass is offline the salty ca.com mod



    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Long Beach, CA
    Posts
    34,922
    Post Thanks / Like
    Images
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: Can anyone tell me what's wrong with my amp?

    Quote Originally Posted by dragnix View Post
    Long story short I bought an Autotek sx1200x and when i hook it up, it just didn't seem to put out enough power. My electrical is stock and I'm using 4-gauge for power and wire.

    I thought maybe there's something wrong with the board so i took it out and took a picture. I don't see anything wrong with it, but maybe you guys can.

    http://
    " just didn't seem to put out enough power "

    why do you think this?

    how many woofers you useing?
    what kinda box are they in?
    how did you set the setting on amp?
    where is the box faceing?
    what kinda car/turck is it in?

    think about that, before you go opening your amp up for no reason.




  4. #4
    dragnix's Avatar
    dragnix is offline LXIX

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Socal cuz i'm So cool
    Posts
    19,636
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    655 Post(s)

    Re: Can anyone tell me what's wrong with my amp?

    I hooked it up to a pair of JLs, they are running at 1.5 ohms, so they should be getting more power than what i was giving them 4. I didn't just open an amp up for no reason, it just didn't make sense that it was giving less power than my Sony.

    Jman, I didn't set it with a dmm, but by ear. Even then I had to really turn it up before it really hits.




Closed Thread

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum