Closed Thread
Results 1 to 4 of 4

Reload Thread: Issues with hifonic bx2005d amp.

  1. #1
    SQfreak06's Avatar
    SQfreak06 is offline Member



    Join Date
    Jul 2006
    Location
    West Palm Beach, FL
    Posts
    99
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Issues with hifonic bx2005d amp.

    I have an in dash pioneer avx 7000cd monitor, when I hooked this amp all kinds of lines were showing up in the screen, when I unplugged the RCA's from the amp these lines dissapeared and the screen went back to crystal clear again. This never happened with my old JBL amp, anybody knows what's causing this.







  2. #2
    SQfreak06's Avatar
    SQfreak06 is offline Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jul 2006
    Location
    West Palm Beach, FL
    Posts
    99
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Issues with hifonic bx2005d amp.

    Anyone????




  3. #3
    quakerroatmeal's Avatar
    quakerroatmeal is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    1,429
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Issues with hifonic bx2005d amp.

    Try a different set of RCA's?




  4. #4
    SQfreak06's Avatar
    SQfreak06 is offline Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jul 2006
    Location
    West Palm Beach, FL
    Posts
    99
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Issues with hifonic bx2005d amp.

    Quote Originally Posted by quakerroatmeal View Post
    Try a different set of RCA's?
    It didnt do it with my old amp.




Closed Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts

1e2 Forum