Closed Thread
Results 1 to 4 of 4

Reload Thread: why wont my system work?!?!?

  1. #1
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    flower mound, texas
    Posts
    75
    Post Thanks / Like
    Images
    1
    Mentioned
    0 Post(s)

    why wont my system work?!?!?

    the ups guy brought me my hifonics tx1505d today and when i hooked it up no sound came from the woofer. I had a different sub/amp combo hooked up in it earlier today so i know all the wiring is correct. The new amp is coming on, but acts like no signal is going to the speaker. Im confused because the RCA inputs on the amp are different from any other i have seen. There is not a red and white one, but an "L" and "R" instead. Does anyone know what i might be doing wrong? ... thanks in advance







  2. #2
    Prowler573's Avatar
    Prowler573 is offline R.I.P. Gossamer!!



    Join Date
    May 2005
    Location
    Northwest Louisiana
    Age
    41
    Posts
    18,522
    Post Thanks / Like
    Images
    3
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: why wont my system work?!?!?

    Traditionally red is for right and whatever other color will be left.

    None of my interconnects have red and white ends - only colored marks on the ends to demarcate which channel they are.



    Refs: [CA.com] [eBay.com]



  3. #3
    lifted95blaze's Avatar
    lifted95blaze is offline Senior VIP Member



    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Marion, N.C.
    Age
    24
    Posts
    457
    Post Thanks / Like
    Images
    1
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: why wont my system work?!?!?

    check to make sure your gains are up and ur hookin the speaker wire to the right connections, check back after u do that




  4. #4
    djman37's Avatar
    djman37 is offline SOLID



    Join Date
    May 2004
    Location
    DFW, TX
    Posts
    8,344
    Post Thanks / Like
    Images
    6
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: why wont my system work?!?!?

    it's a mono amp, so it doesn't matter which rca's go in to which jack.

    x2 on checking gains and any other electronic adjustments you can make.



    Doug Blohm
    Team Southern Bass

Closed Thread

Similar Threads

  1. Wired everything up for my system active... doesn't work???
    By twoohfour in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 13
    Last Post: 06-21-2005, 01:49 AM
  2. Ned quick help with getting dvd system to work
    By Ryde _Or_Die in forum General Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 03-13-2005, 04:44 PM
  3. Installed my system, it wont work
    By poorlilrich in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 27
    Last Post: 01-11-2005, 06:17 PM
  4. system help
    By TRDevelopment in forum General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 03-08-2003, 01:30 PM
  5. Work on UK System??
    By maildodge in forum General Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 05-31-2002, 08:48 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum