Closed Thread
Results 1 to 3 of 3

Reload Thread: Amplifier shuts off after switching sources

  1. #1
    chronoccold's Avatar
    chronoccold is offline Junior Member



    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Sonora CA
    Age
    34
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Amplifier shuts off after switching sources

    Hi, I have a 96 Toyota Tacoma with a CDM- 7874 Alpine Deck. I just bought 2 pairs of 6 1/2 AudioBaun speakers and a 4-channel Volfenhag ZX-7170 amplifier.

    I got it working to where I can listen to the radio but when I switch to any other source like CD or AUX mode the amp shuts off.

    I'm not sure what to do, i looked in the manuals and everything for my deck and amp and it looks like i connected everything correctly. I'm using low level RCA audio cables for my amp input.

    Any help would be appreciated. Thanks.







  2. #2
    Slody4Futbol's Avatar
    Slody4Futbol is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Jackson, MS
    Age
    29
    Posts
    1,206
    Post Thanks / Like
    Images
    4
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Amplifier shuts off after switching sources

    sounds like you used the power antenna wire instead of remote turn on from the back of your radio... use blue/white instead of blue for your remote wire



    Been out of this for a longgg time...

  3. #3
    chronoccold's Avatar
    chronoccold is offline Junior Member

    Threadstarter


    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Sonora CA
    Age
    34
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Amplifier shuts off after switching sources

    Aww I think thats what my problem was, I'll go try it out. Thanks




Closed Thread

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 10-27-2005, 12:12 AM
  2. read this..... correct?
    By pablo4429 in forum Amplifiers
    Replies: 13
    Last Post: 07-04-2005, 03:26 PM
  3. couplequestions
    By goodstuff in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 6
    Last Post: 04-01-2003, 06:12 PM
  4. My custom amplifier rack.
    By nrgy in forum General Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 01-28-2003, 10:25 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may post attachments
  • You may edit your posts

1e2 Forum