User Tag List

Closed Thread
Results 1 to 3 of 3

Reload Thread: mb quart 4125 in protection mode

  1. #1
    d77543020's Avatar
    d77543020 is online now CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Dec 2005
    Location
    stockton ca
    Posts
    2,509
    Post Thanks / Like
    Feedback Score
    9 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    mb quart 4125 in protection mode

    Item(s) for Sale: mb quart 4125




    Item(s) Description/Condition: amp in protection mode was playing it today then all of a sudden no sound dont know what went wrong also the full range outputs rcas are a little bent but still works,amp is still able to send a full range signal





    Price: 55 shipped




    Shipping and Miscellaneous Item Information:




    Item Pictures:
    (List pictures in this section, 1st picture should be your username/date if you have less than 10 positive feedbacks with the i-Trader system or less than 10 references that you have sold to in the past. (These must be listed in your signature, or a link provided to a feedback thread listing these references)). http://i289.photobucket.com/albums/l...0/9b8a1352.jpg

    http://i289.photobucket.com/albums/l...0/3e1b9452.jpg







  2. #2
    d77543020's Avatar
    d77543020 is online now CarAudio.com Veteran

    Threadstarter


    Join Date
    Dec 2005
    Location
    stockton ca
    Posts
    2,509
    Post Thanks / Like
    Feedback Score
    9 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: mb quart 4125 in protection mode

    Got a new amp don't need this anymore 50 shipped




  3. #3
    nateberrier's Avatar
    nateberrier is offline ******



    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Douche, Ohio
    Posts
    4,641
    Post Thanks / Like
    Images
    3
    Feedback Score
    8 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: mb quart 4125 in protection mode

    have you tried playing it again? i am fairly certain these are impossible to kill, my 1500.1 has done that before, we unhooked it for about 10 minutes and connected power to it again and it fired up.



    Refs: mrmakinmoves[SCAMMER] AKA ICHASEPAPER2010, skydeaner, fukinmovin, mossberg385t, grimreper912003, LBC99, Dbeez, Michaellane, thegreatestpenn, truckstoy, ge_off_me, btr, cupid6969, johnprdeye, jh8909, tylerj, UMWDawg92, nu2spl, zerosktr111, SPLAUDIO, $LICK CALIFA$, jfroghobo

    http://www.execution-audio.com/

Closed Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum