Closed Thread
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 16 to 30 of 34

Reload Thread: Bobtista Not Responding

  1. #16
    Alpine4life89's Avatar
    Alpine4life89 is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Mar 2009
    Location
    missouri
    Posts
    1,438
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)

    Re: Bobtista Not Responding

    Quote Originally Posted by rgplayer View Post
    Hello just wanted to make this public. I recently traded bobtista my audioque hdc3 18 that was in perfect working condition for his lanzar opti2000d that was suppose to be also in perfect condition just had been repaired. Well I got the lanzar and it comes on but past half gain it doesn't get any louder and with the dmm only measures 13.8 volts on the speaker terminals past half gain. At half gain it measures around 25 volts but is still nowhere near enough power and is not even close to this things original output. I am wanting to trade back my sub or have him trade me an amp of equal power thats new. I am willing to ship this lanzar back also. He is not responding to my messages yet but hopefully will tm. He may or may not have known this amp was messed up but either way I need either a new amp or my sub back. Here is the link to the original thread. http://www.caraudio.com/forum/showthread.php?t=410640 Thanks
    If this is true, you should trade the OP back. That is just my opinion. I figured i'd make it public.



    Head Unit - Shaker 500 Mustang stock
    Front Stage - 2 Image Dynamics CTX-65
    Rear Stage - Image Dynamics CTX-65
    Subs - 2 TC Sounds LMS R 15's
    Front Stage Amp - Sundown 100.2
    Rear Stage Amp - Sundown 100.2
    Sub Stage Amp - Sundown 3500




  2. #17
    ampjunkielikeme's Avatar
    ampjunkielikeme is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Nov 2007
    Location
    nash, tn
    Posts
    2,197
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)

    Re: Bobtista Not Responding

    if you send the amp back to me i will look at it . i stand behind my repairs i do...it will only cost you shipping...you dont live that far away from me....i think i already told you this yesterday...

    i don't understand why it is acting like it is, at least give me a chance to figure it out... it was fine after i fixed it..but anything can happen.

    you still didn't answer my questions about what you hooked the amp up to..
    school power supply?
    what sub did you hook it up to?
    what ohms were the subs?
    stock electrical?
    does the sound stop getting louder after you go past half gain? or are you just going by what a dmm is telling you...
    what dmm are you using?

    bob is a good guy....i will vouch for him...he is a very busy guy...he is not on the forum very much .but its not worth making a thread about him not contacting you . because i have seen him with my own eyes text you back many times......



    references....RetroAudioinc, oldschool4me, diverdylan, keifersracing , path2spl , terra , mk_, jkd , orangecounty1, Memphis4L, Fusion_FREAK, IDSkoT, teenapp , JamesKarr , WildSebring , revrider , riogigalo , all_rice , NDMstang65, Louisiana_CRX, DrChronic , snoopdan , channaman, Virindok, AudioFreak. . and many many more...
    feedback thread for all who i have done business with
    http://www.caraudio.com/forum/showthread.php?t=388524
    old school is the best...
    C.A.A.A Member #3
    (Car Audio Addicts Anonymous)
    Quote Originally Posted by dB-r View Post
    ampjunkielikeme = dB-r

    He is one of my disciples.


  3. #18
    bobtista's Avatar
    bobtista is offline Senior VIP Member



    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Nashville, TN
    Posts
    409
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Bobtista Not Responding

    okay. ship the amp back and put shipping cost for the 18" in the lanzar box.



    94 Cherokee build in progress
    build log: http://www.caraudio.com/forum/showthread.php?t=411921

    refs: DJ Nitrous 427, rollerdj, mazzasec, 2002XLT, WALKS UP, psych0ticnemes1, woofercooker, burzendowski, buck, White Ram, rgplayer, ampjunkielikeme

  4. #19
    bobtista's Avatar
    bobtista is offline Senior VIP Member



    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Nashville, TN
    Posts
    409
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Bobtista Not Responding

    Quote Originally Posted by ampjunkielikeme View Post
    bob is a good guy....i will vouch for him...he is a very busy guy...he is not on the forum very much .but its not worth making a thread about him not contacting you . because i have seen him with my own eyes text you back many times......
    thanks for the help. we'll check it out when he ships it back and sell it locally.



    94 Cherokee build in progress
    build log: http://www.caraudio.com/forum/showthread.php?t=411921

    refs: DJ Nitrous 427, rollerdj, mazzasec, 2002XLT, WALKS UP, psych0ticnemes1, woofercooker, burzendowski, buck, White Ram, rgplayer, ampjunkielikeme

  5. #20
    rgplayer's Avatar
    rgplayer is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Oneida, TN
    Posts
    455
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Bobtista Not Responding

    I apologize for trying to contact him so much. I really don't think I should have to pay more money to fix this amp that was supposed to be in great working condition. I hooked it up in my friends car and it started working but after 1/2 gain would not get any louder. It didn't even push those 12's like the vibe 1800d I had so I knew something had to be wrong. I don't think I should have to pay shipping on this amp plus my sub also thats almost 100 in shipping costs alone. I already had to pay 40 for it to be shipped the first time. I am willing to pay the shipping for this amp though.



    Subs: 2 Rd Sonance 12's in a 3.5 cuft box at 35 htz.
    Sub Amp: Audiopipe ap1500d
    1 Run of Knuconceptz Fleks 1/0 Gauge
    Big 3 done in 4awg
    Optima Redtop Main Battery
    Kinetik Hc600 Second Battery

    Refs: 1nDaTrunk, Andrew2006, Bobtista, psychoacoustics, psych0ticnemes1

    Feedback Thread: [url]http://www.caraudio.com/forum/showthread.php?t=404940

  6. #21
    rgplayer's Avatar
    rgplayer is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Oneida, TN
    Posts
    455
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Bobtista Not Responding

    He just offered me in a text an bnib audiopipe 1800d if I would just put 20 extra in the shipping box with the lanzar. I don't know anything about audiopipe amps are they good and is it worth the audioque hdc3 18 I traded him.



    Subs: 2 Rd Sonance 12's in a 3.5 cuft box at 35 htz.
    Sub Amp: Audiopipe ap1500d
    1 Run of Knuconceptz Fleks 1/0 Gauge
    Big 3 done in 4awg
    Optima Redtop Main Battery
    Kinetik Hc600 Second Battery

    Refs: 1nDaTrunk, Andrew2006, Bobtista, psychoacoustics, psych0ticnemes1

    Feedback Thread: [url]http://www.caraudio.com/forum/showthread.php?t=404940

  7. #22
    bball09124's Avatar
    bball09124 is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Jan 2007
    Location
    psl, fl
    Posts
    2,399
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Bobtista Not Responding

    I would just ship the amp back and get it fixed. Bobtista should pay for shipping, but if it turns out the amp is okay, then you should refund him the shipping.

    That's a pretty powerful amp. I can see the volts (from the amps outputs and car's electrical) dropping after raising the gain halfway because you are pushing it too hard and do not have the electrical to back it up. Maybe get a video of it malfunctioning. 95% of the time an amp either works, or it doesn't. You rarely see an amp that only half-works.



    bought from: cbrrocketrdr, bk12321, galacticmonkey, jnoel, aaronmiiller, revrider1, QtrHorse, brchd, Calikid, IA2, miker, dontknowanythin, Towncar, woofercooker, speedyg76, cd6551
    traded with: lorilee8284, Boominator
    sold to:ravens9322, Blinkdogo2, dbubble, Fusion_FREAK, oneill584, jrgreene1968

  8. #23
    lantz's Avatar
    lantz is offline FosGaTe FReaK



    Join Date
    May 2009
    Location
    louisiana
    Posts
    212
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Bobtista Not Responding

    probably be cheaper sending it to ampjunkielikeme and getting him to correct whatever weird problem there is and as far as having future problems with the amp...well,thats with anything electronic..even new.ampjunkie is awesome with amps.
    or bring it to an audio shop and have them bench test it to confirm if theres a problem or not.either way its gonna cost you whether you trade back or not.if you really like the amp,it would be worth it.maybe go in halves on shipping it to ampjunkie..youre only 3 hrs away from each other,it shouldnt cost too much.

    hope it all works out for you guys!!




  9. #24
    rgplayer's Avatar
    rgplayer is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Oneida, TN
    Posts
    455
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Bobtista Not Responding

    Okay I have accepted the trade on the bnib audiopipe 1800d. It will have factory warranty and be brand new 1800 watts so it was a good deal. I am glad me and bobtista got this resolved and he has been nice the whole time.



    Subs: 2 Rd Sonance 12's in a 3.5 cuft box at 35 htz.
    Sub Amp: Audiopipe ap1500d
    1 Run of Knuconceptz Fleks 1/0 Gauge
    Big 3 done in 4awg
    Optima Redtop Main Battery
    Kinetik Hc600 Second Battery

    Refs: 1nDaTrunk, Andrew2006, Bobtista, psychoacoustics, psych0ticnemes1

    Feedback Thread: [url]http://www.caraudio.com/forum/showthread.php?t=404940

  10. #25
    bigbangtheory's Avatar
    bigbangtheory is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Venus or Mars, just depends.
    Age
    37
    Posts
    27,258
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Bobtista Not Responding

    You will like the audiopipe amp, so in the end I think it worked out.

    Glad it got resolved!



    Refs~Max Power(ST), bnevets27(ST), 99oldsintrigue(ST), matrxx dude(BF), Ficaraudio(BF), Zachzchw(BF), tigerf117(ST), 5.7TBI(BF), DBfan187(ST), Joesph M(ST), 97gp(ST), Cornbreadxd(ST), SlappinX(ST), nycspudz03(ST), bl0ckd(BF), Sctattooer(ST), hitman34608(ST), Wackdogg(ST), ggk(ST), 03F150MrSBF(STx2), Dye4metal(ST), Mikey7182(BF), Wu501(BF), Twisted_0912(BF), Crunklech(BF), psychoacoustics(BF), Tyler Chavez(ST), GTO Dave(ST), Thisistiny(ST), DarkScorpin(BF), davidtemple(BF), BassaddictJ(BF), Geoff_off_me(BF), Dragnix(BF)

    BF=Bought from
    ST=Sold too

  11. #26
    rgplayer's Avatar
    rgplayer is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Oneida, TN
    Posts
    455
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Bobtista Not Responding

    Well he has had the lanzar since last week and now says the audiopipe hasn't got there yet and is going out of town for a week and won't be able to ship it till next monday. Just an update on the deal.



    Subs: 2 Rd Sonance 12's in a 3.5 cuft box at 35 htz.
    Sub Amp: Audiopipe ap1500d
    1 Run of Knuconceptz Fleks 1/0 Gauge
    Big 3 done in 4awg
    Optima Redtop Main Battery
    Kinetik Hc600 Second Battery

    Refs: 1nDaTrunk, Andrew2006, Bobtista, psychoacoustics, psych0ticnemes1

    Feedback Thread: [url]http://www.caraudio.com/forum/showthread.php?t=404940

  12. #27
    djman37's Avatar
    djman37 is offline SOLID



    Join Date
    May 2004
    Location
    DFW, TX
    Posts
    8,344
    Post Thanks / Like
    Images
    6
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Bobtista Not Responding

    you did check the voltage at the speaker leads on AC correct?



    Doug Blohm
    Team Southern Bass

  13. #28
    TwistedMayhem's Avatar
    TwistedMayhem is offline Senior VIP Member



    Join Date
    Jul 2006
    Location
    memphis
    Posts
    240
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Bobtista Not Responding

    Quote Originally Posted by rgplayer View Post
    I know he said he would be he told me he has already fixed it before, and it appears he does a good job but im afraid that he may fix it for now but later on something else might fail on it then cost me more money to get it fixed again.
    You know anything can break down because it has man made materials in it.I bought a bnib 4kw and it was bad out the box.Nothin man made is garrenttee for life.Just my .02



    2004 Chevy Z71 Tahoe
    Front- PPI Pro Audio 6.5
    Rear- PPI Pro Audio 6.5
    Rear Amp-Memphis 5004
    Amp-Soundigital 12k
    Sub- 4 Memphis M3 Mojo quad 15(ORANGE BASKETS)
    Batt- 3 Sprinter Batterys (1 more coming soon)

  14. #29
    rgplayer's Avatar
    rgplayer is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Oneida, TN
    Posts
    455
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Bobtista Not Responding

    Yes I checked it ac. I set my lanzar vibe 1800d that way. It was putting out more voltage that the opti. I know anything can break down, but the deal was for a perfectly working amp but it wasn't bobtistas fault he didn't know it wasn't working properly. Anyways he said the new one is bnib so it should be good. If not its audiopipes fault and will have the factory warranty.



    Subs: 2 Rd Sonance 12's in a 3.5 cuft box at 35 htz.
    Sub Amp: Audiopipe ap1500d
    1 Run of Knuconceptz Fleks 1/0 Gauge
    Big 3 done in 4awg
    Optima Redtop Main Battery
    Kinetik Hc600 Second Battery

    Refs: 1nDaTrunk, Andrew2006, Bobtista, psychoacoustics, psych0ticnemes1

    Feedback Thread: [url]http://www.caraudio.com/forum/showthread.php?t=404940

  15. #30
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Oklahoma
    Posts
    1,733
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: Bobtista Not Responding

    I haven't seen an amp do that before... I think either your measuring equipment is wrong/miscalibrated/cheap, or you're not setting it up correctly.

    Just my $0.02.

    Amp Junkie, if you could, what's the diagnosis? If you wouldn't mind I'm curious, could you talk at a technical level on either here or PM regarding the diagnosis?

    Edit: Got to thinking, possibly a couple of comparators died, or something of the sort, but he(rgp) didn't hook it up to a sub to verify, or anything to analyze a waveform.




Closed Thread
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may edit your posts

1e2 Forum