Closed Thread
Page 1 of 13 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 LastLast
Results 1 to 15 of 184

Reload Thread: 01 s 10 screwed me!

  1. #1
    redodge786's Avatar
    redodge786 is offline Senior VIP Member



    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Round Rock, TX
    Posts
    173
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    resolved

    already got money in paypal from 01 s 10 to fix amp


    GREAT SELLER

    would buy again from him, just confusion
    Last edited by redodge786; 02-16-2009 at 10:45 AM. Reason: pictures



    2004 dodge ram 4 door

    fronts: mb quart
    rears: mb quart
    subs: 2- 18" omegas in a blow through
    amp: Autotek mm4000.1D
    red top up front
    yellow top and spv70 out back
    0/1 wire between the two

    refs 01 s 10, bigeasy79, bumbinbuick, cashflow101, foreman, FJF




  2. #2
    99grandprixGT's Avatar
    99grandprixGT is offline now got an 04 grand prix



    Join Date
    Jul 2007
    Location
    home
    Age
    24
    Posts
    10,573
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    did you talk to him before making a thread?



    refs:
    wong05tsx, Buckyboy, Themommyvan, Team H&K, natisfynest(x2), Eat Italian,NewAgeKing, skierxx5556, wgsj_fortvalley, MmatsDude, bigpimpin91 ,wasted ink, JLbumpin04gp,itsbmw(x2),ltr450racer690, speedfreak28,jshak07,xplayazplayzonx,mcsoul, SPL-Master ,TNTR70, bumpin buick, vitveet, gqjeff, pioneer pimp ,bones22, nismos14, revrider1,bigbirney420,nineball,DBDRAGGUY ,plyer3,slam330, BeAlLsTaR13, smllysack,Andrew_as. dkhage1,boxdGM, blue200sx,rusty_armadillo, beatnbronco, basscort2009,xxxbasshead,SSS 18734,mcquesten

    feedback


  3. #3
    redodge786's Avatar
    redodge786 is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Round Rock, TX
    Posts
    173
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    here is the original for sale thread http://www.caraudio.com/forum/showthread.php?t=380273

    10/10 my ***



    2004 dodge ram 4 door

    fronts: mb quart
    rears: mb quart
    subs: 2- 18" omegas in a blow through
    amp: Autotek mm4000.1D
    red top up front
    yellow top and spv70 out back
    0/1 wire between the two

    refs 01 s 10, bigeasy79, bumbinbuick, cashflow101, foreman, FJF

  4. #4
    bunkerking09's Avatar
    bunkerking09 is offline Current Status: Win



    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Kansas City, MO
    Age
    23
    Posts
    4,346
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    hmmm, i thought he was a pretty legit guy



    New car...new build coming soon.


    Refs: wu501, Team H&K, NEXT, BigBirney420, CRXBMPN, jgonino, woofercooker, smakdemhos, ssacket, dacheatham, dontknowanything, iamamp3pimp, kharps...probably a few others

  5. #5
    wasted ink's Avatar
    wasted ink is offline wasted incorporated



    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Southern NH
    Posts
    995
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    Quote Originally Posted by 99grandprixGT View Post
    did you talk to him before making a thread?

    X2... If he comes out and fixes things and you didn't talk to him first, this thread is going to ruin his rep regardless of the outcome. Not defending anyone here, just stating.



    - RE Audio MT18 - Sundown Audio SAZ1500D - MB Quart ESA216's - Powermaster S680's -
    References:
    FGF: Rza, EpicenterDesigns, mbdblue(x2), Zade08, capricefrk013, Aaron93, Yaleroynot
    CA: DoingStuffWell, BLACKonBLACK98, bdubs767, Slowd N Throwd, Hydrosoundz, brentbarrie, 18inchjeepin, 99grandprixGT, Derrick824, massiveaudiocw
    CACO: Ridnclean, splvictim20, canyouhearmatt

  6. #6
    andrew2944r's Avatar
    andrew2944r is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Houston
    Posts
    1,936
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    i contact him and he says he will only pay for shipping to get it fixed which is 25 bucks out of the 200-250 they want to fix it

    im assuming he did, lol



    TEAM XS POWER
    Team Ampere Audio
    Team Tantric

    http://amperecaraudio.com/

  7. #7
    boltpride's Avatar
    boltpride is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Feb 2008
    Location
    avondale, az
    Posts
    1,588
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    he said that he offered to pay shipping to get it repaired and thats it..



    2001 Mitsubishi Eclipse GT
    6k HID's
    Kicker n Knu 1/0 wire
    225 Amp EA Alt
    Pioneer 4900IB
    Soundstream RF60c's
    Powerbass ASA600.4
    2 mach 5 ixl 10's
    Diamond D6 1500.1

    ROE REF-wu501(x2), RXZILLA, kickerSPL20
    CA REF-DB_DRAG_SPL, loudcartunez, bumpin buick(soldto), 86yota, Civic96Lx, CRXBUMPN(traded), Dre_ATL(Soldto), grizzjwill, na_rsx

  8. #8
    redodge786's Avatar
    redodge786 is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Round Rock, TX
    Posts
    173
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    yup his text said this
    the amp had a problem and i fixed it and it worked fine when i sent it which is why i stated 10/10 functionality

    he offered to only pay for the shipping to get it fixed and i had to pay for the rest



    2004 dodge ram 4 door

    fronts: mb quart
    rears: mb quart
    subs: 2- 18" omegas in a blow through
    amp: Autotek mm4000.1D
    red top up front
    yellow top and spv70 out back
    0/1 wire between the two

    refs 01 s 10, bigeasy79, bumbinbuick, cashflow101, foreman, FJF

  9. #9
    DBBOOM's Avatar
    DBBOOM is offline DWN4MYN



    Join Date
    Oct 2008
    Location
    eastcoast
    Posts
    3,630
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    Need to see if he will work out something that you both accept. Can't we all just get along?



    Natural selection at work.

  10. #10
    99grandprixGT's Avatar
    99grandprixGT is offline now got an 04 grand prix



    Join Date
    Jul 2007
    Location
    home
    Age
    24
    Posts
    10,573
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    Quote Originally Posted by andrew2944r View Post
    i contact him and he says he will only pay for shipping to get it fixed which is 25 bucks out of the 200-250 they want to fix it

    im assuming he did, lol
    oh must of missed that part



    refs:
    wong05tsx, Buckyboy, Themommyvan, Team H&K, natisfynest(x2), Eat Italian,NewAgeKing, skierxx5556, wgsj_fortvalley, MmatsDude, bigpimpin91 ,wasted ink, JLbumpin04gp,itsbmw(x2),ltr450racer690, speedfreak28,jshak07,xplayazplayzonx,mcsoul, SPL-Master ,TNTR70, bumpin buick, vitveet, gqjeff, pioneer pimp ,bones22, nismos14, revrider1,bigbirney420,nineball,DBDRAGGUY ,plyer3,slam330, BeAlLsTaR13, smllysack,Andrew_as. dkhage1,boxdGM, blue200sx,rusty_armadillo, beatnbronco, basscort2009,xxxbasshead,SSS 18734,mcquesten

    feedback


  11. #11
    redodge786's Avatar
    redodge786 is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Round Rock, TX
    Posts
    173
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    he was very very helpful before i received the amp with very fast shipping though... if that counts for anything :-(



    2004 dodge ram 4 door

    fronts: mb quart
    rears: mb quart
    subs: 2- 18" omegas in a blow through
    amp: Autotek mm4000.1D
    red top up front
    yellow top and spv70 out back
    0/1 wire between the two

    refs 01 s 10, bigeasy79, bumbinbuick, cashflow101, foreman, FJF

  12. #12
    bones22's Avatar
    bones22 is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Mar 2007
    Location
    in my house
    Posts
    8,193
    Post Thanks / Like
    Images
    5
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    Quote Originally Posted by redodge786 View Post
    well i bought a used autotek mm4000 from 01 s 10

    i received the amp and hook it up and the amp will not even come on...

    soo i take it apart to realized there are not only one HUGE burn mark and one small one but that a small capacitor had came un-soldered and he had half way soldered it back on (will post pics later today) so i fix that and hook it back up and it comes of for a second then goes into protect...
    then i take the amp BACK apart and realize that there are a few other spots that also came on soldered(pics later) so i fix those and hook it back up..

    now it goes straight to protect, i contact him and he says he will only pay for shipping to get it fixed which is 25 bucks out of the 200-250 they want to fix it

    so short story i paid 450 for an amp that just lights up in protect plus the 250 i have to fix it i could have got a sundown 3k!

    and i also have a very lonely omega 18" now
    if everything happened exactly how you said do a charge back and if/when you get the $ back you willl be out the shipping back to him




  13. #13
    redodge786's Avatar
    redodge786 is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Round Rock, TX
    Posts
    173
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    problem is he wouldn't take pay pal, money order only, but i felt fine with that because he had good refs



    2004 dodge ram 4 door

    fronts: mb quart
    rears: mb quart
    subs: 2- 18" omegas in a blow through
    amp: Autotek mm4000.1D
    red top up front
    yellow top and spv70 out back
    0/1 wire between the two

    refs 01 s 10, bigeasy79, bumbinbuick, cashflow101, foreman, FJF

  14. #14
    bball09124's Avatar
    bball09124 is online now CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Jan 2007
    Location
    psl, fl
    Posts
    2,399
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    Quote Originally Posted by redodge786 View Post
    yup his text said this
    the amp had a problem and i fixed it and it worked fine when i sent it which is why i stated 10/10 functionality

    he offered to only pay for the shipping to get it fixed and i had to pay for the rest
    So he said he'd pay for shipping? Just ship it back to him and ask him to refund your money.



    bought from: cbrrocketrdr, bk12321, galacticmonkey, jnoel, aaronmiiller, revrider1, QtrHorse, brchd, Calikid, IA2, miker, dontknowanythin, Towncar, woofercooker, speedyg76, cd6551
    traded with: lorilee8284, Boominator
    sold to:ravens9322, Blinkdogo2, dbubble, Fusion_FREAK, oneill584, jrgreene1968

  15. #15
    redodge786's Avatar
    redodge786 is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Round Rock, TX
    Posts
    173
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    well if i ship it back to him and he doesnt refund im out the amp and money completly



    2004 dodge ram 4 door

    fronts: mb quart
    rears: mb quart
    subs: 2- 18" omegas in a blow through
    amp: Autotek mm4000.1D
    red top up front
    yellow top and spv70 out back
    0/1 wire between the two

    refs 01 s 10, bigeasy79, bumbinbuick, cashflow101, foreman, FJF

Closed Thread
Page 1 of 13 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may edit your posts

1e2 Forum