Closed Thread
Page 4 of 13 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 LastLast
Results 46 to 60 of 184

Reload Thread: 01 s 10 screwed me!

  1. #46
    MmatsDude's Avatar
    MmatsDude is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Los Angeles CA
    Posts
    3,879
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    I would just re-fund his money back, as a seller in my view, i would of being taking a risk fixin the amp by my self and then selling it, knowing it could mess up or perhaps a possibility that it could mess up again, so i would re-fund him, i wouldnt take the risk selling something like that in that state

    Quote Originally Posted by 01 S 10 View Post
    Im fine with helping to get it repaired. the amp worked perfect when i shipped it out. and i know there is two sides to every story, and my side is the ****** end of the deal, i realize that. but how am i supposed to refund a working amp i sent out and get back something that could be permanently damaged.
    Quote Originally Posted by 01 S 10 View Post
    I stated the amp worked perfectly but had a slight whine, and it did when i disconnected it, boxed it up, and shipped it.
    Specially after this^ I would of being more suspicious of that. How do we know it wasn’t permanently damage before or after that?

    I say re-fund him or pay for the fixing costs of that amp and shipping. I know I would.







  2. #47
    MmatsDude's Avatar
    MmatsDude is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Los Angeles CA
    Posts
    3,879
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    Quote Originally Posted by mazdakid View Post
    Was the buyer told about the repair that was done before he bought it?
    yes




  3. #48
    redodge786's Avatar
    redodge786 is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Round Rock, TX
    Posts
    173
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    by touch it i meant re solder not install it, even after i re soldered it it still never work

    and you never answered me about the burn marks on the board which i was never told about



    2004 dodge ram 4 door

    fronts: mb quart
    rears: mb quart
    subs: 2- 18" omegas in a blow through
    amp: Autotek mm4000.1D
    red top up front
    yellow top and spv70 out back
    0/1 wire between the two

    refs 01 s 10, bigeasy79, bumbinbuick, cashflow101, foreman, FJF

  4. #49
    01 S 10's Avatar
    01 S 10 is offline LOUD



    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Central Florida
    Age
    26
    Posts
    4,278
    Post Thanks / Like
    Images
    3
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    Quote Originally Posted by iamamp3pimp View Post
    this kinda *****. its why i hate shipping stuff on line, espically amps, because **** can happen

    how was the packaging?

    and how do we know that the op didnt ruin it?
    i made a vid of it working the day i packed it up and sent it out. then i stated about the soldering repair before any money was sent to me



    -2005 GMC Sierra SLE crew cab
    -Pioneer Avic-d3, factory BOSE

  5. #50
    01 S 10's Avatar
    01 S 10 is offline LOUD



    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Central Florida
    Age
    26
    Posts
    4,278
    Post Thanks / Like
    Images
    3
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    Quote Originally Posted by redodge786 View Post
    by touch it i meant re solder not install it, even after i re soldered it it still never work

    and you never answered me about the burn marks on the board which i was never told about
    are you saying the amp never worked for you? never?



    -2005 GMC Sierra SLE crew cab
    -Pioneer Avic-d3, factory BOSE

  6. #51
    DBBOOM's Avatar
    DBBOOM is offline DWN4MYN



    Join Date
    Oct 2008
    Location
    eastcoast
    Posts
    3,630
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    Quote Originally Posted by thevic24 View Post
    wow, this ***** for both parties. if at least, mabie you guys could split the cost of repair?
    Quote Originally Posted by andrew2944r View Post
    I would at least pay half of the repair and call it good just to be a nice guy...
    These both sound like a solution, since either the buyer or seller could be at fault for the work done on the amp.



    Natural selection at work.

  7. #52
    redodge786's Avatar
    redodge786 is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Round Rock, TX
    Posts
    173
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    i said the amp worked for about 30 seconds a few times, and all that was hooked to it was a 5.25 speaker cause i didnt not have my subs in yet, then amp went into protect and i took it back out to find that there was more stuff that had came un soldered



    2004 dodge ram 4 door

    fronts: mb quart
    rears: mb quart
    subs: 2- 18" omegas in a blow through
    amp: Autotek mm4000.1D
    red top up front
    yellow top and spv70 out back
    0/1 wire between the two

    refs 01 s 10, bigeasy79, bumbinbuick, cashflow101, foreman, FJF

  8. #53
    bones22's Avatar
    bones22 is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Mar 2007
    Location
    in my house
    Posts
    8,193
    Post Thanks / Like
    Images
    5
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    Quote Originally Posted by JBerger View Post
    Send it back
    get a refund
    and buy bones 4kw
    would be nice but its being shipped tomorrow
    it was won in a raffle on CACO




  9. #54
    redodge786's Avatar
    redodge786 is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Round Rock, TX
    Posts
    173
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    up loading pictures of burns and capacitor to computer now



    2004 dodge ram 4 door

    fronts: mb quart
    rears: mb quart
    subs: 2- 18" omegas in a blow through
    amp: Autotek mm4000.1D
    red top up front
    yellow top and spv70 out back
    0/1 wire between the two

    refs 01 s 10, bigeasy79, bumbinbuick, cashflow101, foreman, FJF

  10. #55
    JBerger's Avatar
    JBerger is offline Cocaine and Waffles!



    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Tamaqua, PA
    Age
    28
    Posts
    310
    Post Thanks / Like
    Images
    1
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    Quote Originally Posted by bones22 View Post
    would be nice but its being shipped tomorrow
    it was won in a raffle on CACO
    Did you get what you wanted for it?




  11. #56
    anj46907's Avatar
    anj46907 is offline No Longer Truckin



    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Bradenton, Florida
    Age
    29
    Posts
    3,005
    Post Thanks / Like
    Images
    1
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    just refund the mans money back. considering you claimed a repaired amp and it to be a 10/10, which leads me to believe you knew it had problems and passed it off as a 10




  12. #57
    JBerger's Avatar
    JBerger is offline Cocaine and Waffles!



    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Tamaqua, PA
    Age
    28
    Posts
    310
    Post Thanks / Like
    Images
    1
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    I would've bought it in confidence.
    Although I would be paying you a personal visit if I were the buyer.
    Its just the type of personality I have




  13. #58
    BushJ311's Avatar
    BushJ311 is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Pittsburgh, PA
    Age
    23
    Posts
    7,440
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    I would say 1 party pays to ship amp and half of repairs and the other return shipping and other half of repairs.



    Dodge Magnum - (2) NS 10s - 3kwp
    85 Iroc Camaro - 425 hp sbc

  14. #59
    redodge786's Avatar
    redodge786 is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Round Rock, TX
    Posts
    173
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    yeah i wanted that memphis 4kw



    2004 dodge ram 4 door

    fronts: mb quart
    rears: mb quart
    subs: 2- 18" omegas in a blow through
    amp: Autotek mm4000.1D
    red top up front
    yellow top and spv70 out back
    0/1 wire between the two

    refs 01 s 10, bigeasy79, bumbinbuick, cashflow101, foreman, FJF

  15. #60
    01 S 10's Avatar
    01 S 10 is offline LOUD



    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Central Florida
    Age
    26
    Posts
    4,278
    Post Thanks / Like
    Images
    3
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    Quote Originally Posted by redodge786 View Post
    i said the amp worked for about 30 seconds a few times, and all that was hooked to it was a 5.25 speaker cause i didnt not have my subs in yet, then amp went into protect and i took it back out to find that there was more stuff that had came un soldered
    Ok. i dont want to be labeled a scammer because im not, and i dont want you to be either because i honestly dont believe you are. im willing to paypal you $100 for half the repair costs

    the issues with the re-soldering were stated before the amp was sold.



    -2005 GMC Sierra SLE crew cab
    -Pioneer Avic-d3, factory BOSE

Closed Thread
Page 4 of 13 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum