Closed Thread
Page 3 of 13 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 LastLast
Results 31 to 45 of 184

Reload Thread: 01 s 10 screwed me!

  1. #31
    iamamp3pimp's Avatar
    iamamp3pimp is offline Bass Heads Entertainment



    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Tampa FL
    Age
    33
    Posts
    13,103
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    this kinda *****. its why i hate shipping stuff on line, espically amps, because **** can happen

    how was the packaging?

    and how do we know that the op didnt ruin it?







  2. #32
    bones22's Avatar
    bones22 is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Mar 2007
    Location
    in my house
    Posts
    8,193
    Post Thanks / Like
    Images
    5
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    Quote Originally Posted by thevic24 View Post
    i want to see pics of the op's self-attempted repair. its not that hard to f up a board if your not that good at soldering
    so that would mean S10 could have fucked it up with his own repair
    correct

    refund
    send the amp back

    no one is any worse off just back to where they were at before the deal




  3. #33
    redodge786's Avatar
    redodge786 is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Round Rock, TX
    Posts
    173
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    and no the amp only came on for about 30 seconds as stated then went back into protect, after i took it apart i noticed more stuff had broke off the board..
    hold on ill take pics ftw



    2004 dodge ram 4 door

    fronts: mb quart
    rears: mb quart
    subs: 2- 18" omegas in a blow through
    amp: Autotek mm4000.1D
    red top up front
    yellow top and spv70 out back
    0/1 wire between the two

    refs 01 s 10, bigeasy79, bumbinbuick, cashflow101, foreman, FJF

  4. #34
    TurdFergueson2's Avatar
    TurdFergueson2 is offline Team D.O.A.



    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Chicago
    Posts
    7,047
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    So you felt good shipping out an amp with a "slight whine" when you gave it a 10/10 rating as far as functionality? I didn't read the original for sale so I don't know what was stated. But for that kind of money I'm sure the op thought this amp had no issues. If you look around good enough you can find a brand new one for a little bit more. I would say you should refund him, but I would argue that when he attempted a fix he voided that.

    Hope it gets worked out.



    Sold to: Rc10Mike, Philpbak, pbnj123, WALKSUP, silvercookie, Sir Smoke Alot
    Bought from: Korn4life, chaunb3400, fasfocus, mlstrass, Bumpin Buick, wheeler8921, annarbor84

    Quote Originally Posted by Cameron_B View Post
    I pulled into the trailer park at around 3 am bumping my sony xplod 12 on sony amp. **** SLAMS!!!!!! Anways, I pulled up and it got all the girls wet.....I guess im an uncle and a dad now
    Quote Originally Posted by Cameron_B View Post
    Don't listen to all the haters, their shiz doesnt knock...EDIT: Ohh yea, and by the way....before you haters start mouthing, I got my SLAB from wall-mart....that ish doesnt bang it XPLODES. Yea..I run sony... Schoche -SP box with 4 inch PVC downfiring into pasenger wheel well. 5-6 inch streamers...

  5. #35
    redodge786's Avatar
    redodge786 is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Round Rock, TX
    Posts
    173
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    packaging was great



    2004 dodge ram 4 door

    fronts: mb quart
    rears: mb quart
    subs: 2- 18" omegas in a blow through
    amp: Autotek mm4000.1D
    red top up front
    yellow top and spv70 out back
    0/1 wire between the two

    refs 01 s 10, bigeasy79, bumbinbuick, cashflow101, foreman, FJF

  6. #36
    thevic24's Avatar
    thevic24 is offline my silence is deadly...



    Join Date
    Apr 2007
    Location
    right behind you
    Posts
    5,822
    Post Thanks / Like
    Images
    7
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    wow, this ***** for both parties. if at least, mabie you guys could split the cost of repair?



    Silently stalking you through glass....

  7. #37
    andrew2944r's Avatar
    andrew2944r is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Houston
    Posts
    1,939
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    I would at least pay half of the repair and call it good just to be a nice guy...

    OP your crazy for buying the amp in that condition anyways.



    TEAM XS POWER
    Team Ampere Audio
    Team Tantric

    http://amperecaraudio.com/

  8. #38
    redodge786's Avatar
    redodge786 is offline Senior VIP Member

    Threadstarter


    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Round Rock, TX
    Posts
    173
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    as soon as i got it before i EVER touched he i called him and told him it didnt work, he said to take it apart and check the solder and if that didnt fix he we would figure something out



    2004 dodge ram 4 door

    fronts: mb quart
    rears: mb quart
    subs: 2- 18" omegas in a blow through
    amp: Autotek mm4000.1D
    red top up front
    yellow top and spv70 out back
    0/1 wire between the two

    refs 01 s 10, bigeasy79, bumbinbuick, cashflow101, foreman, FJF

  9. #39
    thevic24's Avatar
    thevic24 is offline my silence is deadly...



    Join Date
    Apr 2007
    Location
    right behind you
    Posts
    5,822
    Post Thanks / Like
    Images
    7
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    Quote Originally Posted by redodge786 View Post
    as soon as i got it before i EVER touched he i called him and told him it didnt work, he said to take it apart and check the solder and if that didnt fix he we would figure something out
    if you didnt touch it, how did you know it didnt work?



    Silently stalking you through glass....

  10. #40
    RAB's Avatar
    RAB
    RAB is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Apr 2008
    Location
    georgetown, tx
    Posts
    3,417
    Post Thanks / Like
    Images
    1
    Mentioned
    4 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    dang theres a lot of scamming going on lately




  11. #41
    01 S 10's Avatar
    01 S 10 is offline LOUD



    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Central Florida
    Age
    26
    Posts
    4,278
    Post Thanks / Like
    Images
    3
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    if the amp did not need repairs and i shipped it out and it did not work for the OP, i would offer a refund and pursue UPS for shipping damage. but the i did state the problem with the capacitor in the amp, and he did state that is what came unsoldered apparently and he resoldered it and it worked, then now it doesnt work.



    -2005 GMC Sierra SLE crew cab
    -Pioneer Avic-d3, factory BOSE

  12. #42
    01 S 10's Avatar
    01 S 10 is offline LOUD



    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Central Florida
    Age
    26
    Posts
    4,278
    Post Thanks / Like
    Images
    3
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    Quote Originally Posted by redodge786 View Post
    as soon as i got it before i EVER touched he i called him and told him it didnt work, he said to take it apart and check the solder and if that didnt fix he we would figure something out
    so what are you saying? you told me it didnt work before you EVER touched it?



    -2005 GMC Sierra SLE crew cab
    -Pioneer Avic-d3, factory BOSE

  13. #43
    DUMPED's Avatar
    DUMPED is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Great North
    Posts
    3,600
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    Quote Originally Posted by bball09124 View Post
    So he said he'd pay for shipping? Just ship it back to him and ask him to refund your money.

    good idea



    Refs: pedro123, Turboed331, woodplock7, djvi0lent, CrazyKenKid, DemonaL, MitchZ, 95Prober, fatryan, WildSebring, d_man1, djman37, rlm1014, lslugz, wave100205, jdmferio13, chereck04, nineball, 350Rocket, scdean, Frijoles24, IceCube0306, LS7GTSR, MTX9515, Raid3r89, taylorman, Chin_Chilla, 37wref, braves6117, SPL-Master, haunther, 37wref, 01 S 10, Farmacist, krisfnbz, tyler_fitz, acubsfan, sotelomichael, krazykarl, tymoto21, 18inchjeepin, mike11202, teenapp, TnT_Sounds, ssackett, spiroh, memphisman00, Arnold, 5.3bowtie, th3disturbed1, tylork92, Kern417, jerseyboy, blazron22z, groundpound4200, maddog, annarbor84, bannock

  14. #44
    JBerger's Avatar
    JBerger is offline Cocaine and Waffles!



    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Tamaqua, PA
    Age
    28
    Posts
    310
    Post Thanks / Like
    Images
    1
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    Send it back
    get a refund
    and buy bones 4kw




  15. #45
    JBerger's Avatar
    JBerger is offline Cocaine and Waffles!



    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Tamaqua, PA
    Age
    28
    Posts
    310
    Post Thanks / Like
    Images
    1
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: 01 s 10 screwed me!

    Its just money anyway




Closed Thread
Page 3 of 13 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum