Closed Thread
Results 1 to 15 of 15

Reload Thread: spltj = BAD

  1. #1
    midwestcustoms3's Avatar
    midwestcustoms3 is offline CarAudio.com Elite



    Join Date
    Mar 2004
    Location
    topeka, ks
    Posts
    949
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)

    spltj = BAD

    i bought an amp from him, it was suppose to be new and when i recieved it i procided to hook it up.the ampshuts off by itself and u have to almost turn the gain all the way up on the amp to get some sound out of it as it would if the gain would sound a 1/4 way up. gave him the benefit of the dought and saved some moeny up and got a new sub a treo ssx 15 thinking maybe something was wrong with my other sub. after hooking the new sub up and it doing the same thing i procided to email him again and tell him about it again and to amke a long story short he is given me the cold shoulder and wont answer my emails no more.

    maybe i am wrong about posting this but i hate when people do this and maybe he might fix the situation yet but to me and after the conversations we had it doesnt look that way. so when it is resolved i will delet thread



    car audio refs: sixthfloorfreak, dohcrazy, btnhfan, southwest713, sbcaprice305, boolean, dubrx, savagem3,expo5.0,revots,louisiana_CRX,BUDdHOLLY,te chking08,redeldog1,ezekial130,dwancha,bobby32
    carsound: 03srt4, playa1
    sounddomain: chester rodgers
    ebay: midwestcustoms3 = 100%

    HU - alpine
    componets - diamond audio m6 6.5's
    componet amp - undecided (most likely dd)
    subs - (4) treo ssx 15.22
    sub amps - (4) dd m3




  2. #2
    jsloan10's Avatar
    jsloan10 is offline Registered User



    Join Date
    Apr 2005
    Location
    anywhere
    Posts
    982
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: spltj = BAD

    Have you considered the possibility that you have overestimated the amps capabilities?

    What kind of amp was it, what is it rated to do RMS wise, is there possibly an installation issue?.

    We can't go and make fun of him till we get all aspects of whats going on.




  3. #3
    chinny's Avatar
    chinny is offline Banned



    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Miami Dade
    Age
    25
    Posts
    5,313
    Post Thanks / Like
    Images
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: spltj = BAD

    fight him




  4. #4
    Loudrango112's Avatar
    Loudrango112 is offline CarAudio.com Veteran



    Join Date
    Apr 2004
    Location
    New York
    Age
    28
    Posts
    4,000
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

  5. #5
    theCybe's Avatar
    theCybe is offline sector three



    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Columbus, OH
    Posts
    6,004
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: spltj = BAD

    Ssf Lpf Hpf




  6. #6
    Jayhawkk's Avatar
    Jayhawkk is offline I am teh law!



    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Maryland
    Posts
    532
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: spltj = BAD

    No kidding, check your filters/crossovers. Check and double check your hookups before saying the amp is toast.




  7. #7
    midwestcustoms3's Avatar
    midwestcustoms3 is offline CarAudio.com Elite

    Threadstarter


    Join Date
    Mar 2004
    Location
    topeka, ks
    Posts
    949
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)

    Re: spltj = BAD

    i know it was hooked up right, i just pulled my rf power t20001bd out and put this in in its place. if there was a installation issue it would have happened with it as well and as far as the gains and x-overs r, i have tried everything that i could and still does the same thing no matter what i do. i dont want ne one to make fub of him i just want it resolved but he doesnt want to own up to that responsibility. im going to take it down to another stereo shop and have it checked again and get a second or third oppinion again.



    car audio refs: sixthfloorfreak, dohcrazy, btnhfan, southwest713, sbcaprice305, boolean, dubrx, savagem3,expo5.0,revots,louisiana_CRX,BUDdHOLLY,te chking08,redeldog1,ezekial130,dwancha,bobby32
    carsound: 03srt4, playa1
    sounddomain: chester rodgers
    ebay: midwestcustoms3 = 100%

    HU - alpine
    componets - diamond audio m6 6.5's
    componet amp - undecided (most likely dd)
    subs - (4) treo ssx 15.22
    sub amps - (4) dd m3

  8. #8
    HCCAfan's Avatar
    HCCAfan is offline Banned



    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Sioux City, IA
    Age
    40
    Posts
    1,309
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: spltj = BAD

    words from a pm from tj:

    1st message today alerting him of your thread at SD.....
    yea, i was alerterd of that last night, the guy hooked the amp up wrong and thinks its my fault i didnt teach him how to hook up a mono amp

    2nd reply......
    im not a member there. i even told him, since its a new amp, i called bob at american bass, he will warrenty the amp at no cost, but this kid seems to think i should drive over to topeka pick it up, send to bob myself, and then redelver it.. after that remark, i told him to F/O

    #1 he just got the amp from a/b and sold it to you. you said on SD that he should have tested it first, you may be correct. However coming from bob, he guessed it to be working. I surely would have as well. So your saying its not working from bob, which can be a legit claim, and so you cant be making a mistake. Your saying mistakes dont happen, right? Then bob couldnt have shipped out a bad amp if thats the case.
    #2 he went to alot of trouble to transfer a warranty to your name. that means you will have warranty when the amp comes back. if that doesnt sound like he is bending over backwards, i dunno.
    #3 you havent posted anything of the likes on termpro or carsound, both where tj is a registered member. Why not? Clearly you would be able to communicate there over a forum in which you both are registered. TJ didnt go to SD or here to sell that amp, you found him on carsound, correct? What makes you think he's registered at every available forum?

    Just trying to help and give you the other side of the story. Looks like a resolution is offered, why not take it?




  9. #9
    Join Date
    May 2004
    Location
    Dayton, OH™
    Posts
    15,659
    Post Thanks / Like
    Images
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)

    Re: spltj = BAD

    X2, get the amp serviced under warranty.... and when it comes back you know it's gonna work right, and if it still does the same thing then you'll know it's your fault.



    Caraudio.com - Where the average member couldn't wire a SPST toggle if they had to.


    More proof.
    Quote Originally Posted by Andrew_as View Post
    I need a program or something that will help me find mounting depth without having to build box and such...
    No, Andy, I'm sure the context is fine.

  10. #10
    midwestcustoms3's Avatar
    midwestcustoms3 is offline CarAudio.com Elite

    Threadstarter


    Join Date
    Mar 2004
    Location
    topeka, ks
    Posts
    949
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)

    Re: spltj = BAD

    i called bob today and was suppose to be tooken care of wasnt, im going to have to pay for them to look at the amp and fix it and i dont feel responsible for that. as far as him teaching me how to hook up an amp, i dont think so. it was hooked up right, cause i took it down to a local stereo shop after the first encounter with tj on this matter and as far as that goes when i did call tj on the matter he couldnt tell me if i was right or not on hooking the speaker wires up or not as well but i was right. im not asking no one to believe me and all this is now is a back and forth mess of i dont know what, i would fend for tj to if i was a friend or teammate or have had a good experience with him but im not and havent so i cant. im done replying to this thread as i got out what i had to say, i can say that i have never had ne trouble like this with ne other of my transactions.

    later



    car audio refs: sixthfloorfreak, dohcrazy, btnhfan, southwest713, sbcaprice305, boolean, dubrx, savagem3,expo5.0,revots,louisiana_CRX,BUDdHOLLY,te chking08,redeldog1,ezekial130,dwancha,bobby32
    carsound: 03srt4, playa1
    sounddomain: chester rodgers
    ebay: midwestcustoms3 = 100%

    HU - alpine
    componets - diamond audio m6 6.5's
    componet amp - undecided (most likely dd)
    subs - (4) treo ssx 15.22
    sub amps - (4) dd m3

  11. #11
    HCCAfan's Avatar
    HCCAfan is offline Banned



    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Sioux City, IA
    Age
    40
    Posts
    1,309
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Re: spltj = BAD

    i wouldnt pay crap if i were you on the fixing part. if your gonna have to pay for it, have kbaudio.com fix it. alot better than bob's guy (joe @ cia engineering)




  12. #12
    midwestcustoms3's Avatar
    midwestcustoms3 is offline CarAudio.com Elite

    Threadstarter


    Join Date
    Mar 2004
    Location
    topeka, ks
    Posts
    949
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)

    Re: spltj = BAD

    i lied, as for the 2nd reply hehe

    i did not want tj to come pick up the amp and send off to bob, i would have done that all he ahs to do was pay for it. already conversations have been made up that never took place. im out u guys have fun in here



    car audio refs: sixthfloorfreak, dohcrazy, btnhfan, southwest713, sbcaprice305, boolean, dubrx, savagem3,expo5.0,revots,louisiana_CRX,BUDdHOLLY,te chking08,redeldog1,ezekial130,dwancha,bobby32
    carsound: 03srt4, playa1
    sounddomain: chester rodgers
    ebay: midwestcustoms3 = 100%

    HU - alpine
    componets - diamond audio m6 6.5's
    componet amp - undecided (most likely dd)
    subs - (4) treo ssx 15.22
    sub amps - (4) dd m3

  13. #13
    InhumanAcura's Avatar
    InhumanAcura is offline 1/3ofTEAM PwNAGE..*****es



    Join Date
    Feb 2004
    Location
    South Florida
    Posts
    8,639
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    43 Post(s)

    Re: spltj = BAD

    sorry to hear about this, but i wouldnt rule out that the amp was dead out of the box...




  14. #14
    midwestcustoms3's Avatar
    midwestcustoms3 is offline CarAudio.com Elite

    Threadstarter


    Join Date
    Mar 2004
    Location
    topeka, ks
    Posts
    949
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)

    Re: spltj = BAD

    im not trying to be a d**k on the situation all im saying is fix the amp i will be happy and i will even appoligize for bringing this out to public as i didnt want to. i will also say this im not the type of person if i have made a mistake with the amp then i would fix it, but i didnt mess it up



    car audio refs: sixthfloorfreak, dohcrazy, btnhfan, southwest713, sbcaprice305, boolean, dubrx, savagem3,expo5.0,revots,louisiana_CRX,BUDdHOLLY,te chking08,redeldog1,ezekial130,dwancha,bobby32
    carsound: 03srt4, playa1
    sounddomain: chester rodgers
    ebay: midwestcustoms3 = 100%

    HU - alpine
    componets - diamond audio m6 6.5's
    componet amp - undecided (most likely dd)
    subs - (4) treo ssx 15.22
    sub amps - (4) dd m3

  15. #15
    midwestcustoms3's Avatar
    midwestcustoms3 is offline CarAudio.com Elite

    Threadstarter


    Join Date
    Mar 2004
    Location
    topeka, ks
    Posts
    949
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)

    Re: spltj = BAD

    i also didnt know this till after finding out the amp was messed up that when the amp was recieved back from ab all that was tested on it was power and not hooking it up to nething. i have the email saved on the one, so all of this could have been avoided if proper measurements were toon place


    bought another amp, moving on. going to send it and get the ab fixed at my own expense, im not replying to this thread no more lost cause. so if some one wants to delete this thread be my guest someone else can experience the pain as i did maybe then people will believe
    Last edited by midwestcustoms3; 06-25-2005 at 05:51 PM. Reason: moving on nought another amp



    car audio refs: sixthfloorfreak, dohcrazy, btnhfan, southwest713, sbcaprice305, boolean, dubrx, savagem3,expo5.0,revots,louisiana_CRX,BUDdHOLLY,te chking08,redeldog1,ezekial130,dwancha,bobby32
    carsound: 03srt4, playa1
    sounddomain: chester rodgers
    ebay: midwestcustoms3 = 100%

    HU - alpine
    componets - diamond audio m6 6.5's
    componet amp - undecided (most likely dd)
    subs - (4) treo ssx 15.22
    sub amps - (4) dd m3

Closed Thread

Similar Threads

  1. bad???
    By flyasspimp in forum General Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 12-19-2003, 12:01 PM
  2. bad alternator?
    By p169 in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 3
    Last Post: 11-25-2003, 04:54 PM
  3. bad outputs?
    By KARLEON in forum Amplifiers
    Replies: 0
    Last Post: 10-09-2003, 08:07 PM
  4. I'm a bad, bad person
    By LoneRanger in forum Subwoofers
    Replies: 1
    Last Post: 09-22-2003, 02:39 PM
  5. Bad ground?
    By Steven in forum Wiring, Electrical and Installation Help
    Replies: 2
    Last Post: 08-01-2002, 01:31 PM

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may edit your posts
1e2 Forum